"40 χρόνια Rocky": Ο Σιλβέστερ Σταλόνε παρουσιάζει

Published: 2 Jun 2020, 18:34
Συντάκτης:

O Σιλβέστερ Σταλόνε θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ με θέμα τον ρόλο του στο θρυλικό πλέον Rocky που τον έκανε γνωστό σε όλον τον κόσμο και χάρισε στο φιλμ 3 Όσκαρ (ταινίας, σκηνοθεσίας, μοντάζ).

<a href="/en/news/o-stalone-tha-ypodythei-ton-entgkar-alan-poe/59830">Ο Σταλόνε θα υποδυθεί τον Έντγκαρ Άλαν Πόε</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Σταλόνε θα υποδυθεί τον Έντγκαρ Άλαν Πόε

Η ταινία περιέχει αρκετό υλικό από τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης ταινίας (1976), αλλά και εξομολογήσεις του 74χρονου πλέον σταρ για τον τρόπο που προσέγγισε τον ρόλο του. «Είσαι τυχερός κάποια στιγμή αν ανακαλύψεις ότι ο καλύτερος σου φίλος που είχες ποτέ, είναι ένας χαρακτήρας που βγήκε από τη φαντασία σου, κάποιος που ήταν εκεί στα δύσκολα και δεν σε εγκατέλειψε ποτέ», σχολιάζει.

O Ντέρεκ Γουέιν Τζόνσον έχει αναλάβει την παραγωγή και τη σκηνοθεσία, τρία χρόνια μετά το ντοκιμαντέρ που έκανε για τον σκηνοθέτη του Rocky, Τζον Άβιλντσεν, με τίτλο «John G. Avildsen: King of the Underdogs».

«Είμαστε περήφανοι για αυτή τη ταινία, περιέχει νέες ιστορίες και αδημοσίευτο υλικό από τα βίντεο που είχε γυρίσει ο σκηνοθέτης,Τζον Άβιλντσεν, στιγμιότυπα από πρόβες και από τα παρασκήνια των γυρισμάτων», δήλωσε.

Το «40 Years of Rocky: The Birth of a Classic» θα κάνει ταυτόχρονη ψηφιακή πρεμιέρα σε Amazon και iTunes/AppleTV στις 9 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos