Τζον Κραζίνσκι και Έμιλι Μπλαντ εξηγούν το "A quiet place 2"

Published: 3 Mar 2020, 20:57

To "Α quiet place" του Τζον Κραζίνσκι συνάντησε μεγάλη εμπορική επιτυχία, αλλά και θετικότατη αποδοχή από κοινό και κριτικούς. 

<a href="/en/nea/trito-quiet-place-me-skinotheti-ekplixi/65786">Τρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤρίτο "A quiet place" με σκηνοθέτη έκπληξη

Απόλυτα φυσιολογικό ήταν λοιπόν να ετοιμαστεί και το sequel το οποίο συνεχίζει από εκεί ακριβώς που σταμάτησε η πρώτη ταινία. 

Ακολουθώντας τα θανατηφόρα γεγονότα στο σπίτι, η οικογένεια των Άμποτ (Έμιλι Μπλαντ, Μίλισεντ Σίμοντς, Νόα Τζουπ) πρέπει τώρα να αντιμετωπίσει τους κινδύνους του έξω κόσμου καθώς συνεχίζουν τον αγώνα για επιβίωση σιωπηλοί. Αναγκασμένοι να κινούνται προς το άγνωστο, γρήγορα συνειδητοποιούν ότι τα πλάσματα που κυνηγούν βασισμένα στον ήχο δεν αποτελούν τη μοναδική απειλή που καρτερεί πίσω από το μονοπάτι της άμμου.

Δείτε σε εαποκλειστικότητα από το MOVE IT ένα featurette πίσω από τις κάμερες clip, στο οποίο ο Τζον Κραζίνσκι και η Έμιλι Μπλαντ αποκαλύπτουν μικρά μυστικά του φιλμ, που θα δούμε στις ελληνικές αίθουσες στις 19 Μαρτίου από την Odeon.

Εδώ μπορείτε νε θυμηθείτε το επίσημο τρέιλερ. 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos