Όλες οι ταινίες που κέρδισαν Όσκαρ φωτογραφίας σε ένα βίντεο

Published: 25 Apr 2021, 19:25

Ξεκινώντας από το «Sunrise: A Song of Two Humans» του Μουρνάου και την φωτογραφία που επιμελήθηκαν οι Τσαρλς Ρόσερ, Καρλ Στρους και καταλήγωντας στην 15η υποψηφιότητα του Ρότζερ Ντίκινς για το «1917», το βίντεο που μόνταρε κάποιος Jonathan Muncherian στον YouTube λογαριασμό του, μπορείτε να δείτε μέσα σε σχεδόν 15 λεπτά όλες τις ταινίες που βραβεύτηκαν με το Όσκαρ Φωτογραφίας.

<a href="/en/nea/oscars-2021-ta-oskarika-portraita/64412">Oscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα</a>ΣΧΕΤΙΚΑOscars 2021: Τα οσκαρικά πορτραίτα

Μαγικά πλάνα που αποδεικνύουν πόσο σημαντική είναι η διεύθυνση της φωτογραφίας στην δημιουργία μίας ταινίας και ξεκάθαρη υπεύθυνη για το τελικό οπτικό αποτέλεσμα.

Μαζί, επέλεξε και το παρακάτω soundtrack:

The Breaking of the Fellowship - Howard Shore   /   The Ludlows - James Horner   /   Flow Like Water - James Newton Howard   /   Lightning Strikes - Rupert Gregson-Williams.

Δείτε την 93η Τελετή απονομής των Βραβείων OSCARS αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Συντονιστείτε στο κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD της COSMOTE TV την Κυριακή 25/4 από τις 23:30 και μπείτε στον παλμό της βραδιάς με την εκπομπή OSCARS’ NIGHT με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και δείτε LIVE και αποκλειστικά την 93η Τελετή Απονομής των βραβείων Όσκαρ στις 3 το πρωί σε σχολιασμό του Γιώργου Σατσίδη και της Χριστίνας Μπίθα.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos