O Tσάρλι τό'σκασε: ένας έκπτωτος άγγελος ανάμεσά μας

Published: 22 Mar 2020, 13:32

Για τους περισσότερους από εμάς, η βόλτα με τον σκύλο αποτελεί μια καλή (και την μόνη) ευκαιρία να ξεσκάσουμε λίγο τις ημέρες της καραντίνας λόγω κορονοϊού. 

Ο σκηνοθέτης Χρήστος Πυθαράς λοιπόν (θυμηθείτε την μεγάλου μήκους Ευτυχία, την μεσαίου μήκους Σόπι-Μια Ημέρα Ακόμη, την μικρού μήκους Πορτραίτα έβγαλε τον Τσάρλι βόλτα και τον κινηματογράφησε, έτσι για αποφόρτιση. Το αποτέλεσμα όμως δεν είναι ένα απλό παιχνίδι. Ο Τσάρλι επισκέπτεται  -λίγο πριν μεταπηδήσει στις εικόνες των Ception of Ty- τους ήχους των the Doors και του μετα-αποκαλυπτικού τους τέλους σαν ένα παιχνίδι - μήνυμα.

Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Ο Χρήστος Πυθαράς αποτελεί μέλος του μουσικού πρότζεκτ Ception of Ty -τραγουδά και γράφει στίχους- μαζί με τον Ντίνο Τσέλη στη μουσική, την ενορχήστρωση, και παραγωγή. Εν όψει της κυκλοφορίας της δεύτερης συλλογής τραγουδιών των Ception of Ty με τίτλο Essays on Nothing, βλέπουμε το βίντεο κλιπ του «Brother Gabriel» σε σκηνοθεσία του Χρήστου Πυθαρά για έναν έκπτωτο άγγελο που περπατά ανάμεσά μας... 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos