«Lady Gaga, σταμάτα να μιλάς...»

Published: 7 Nov 2018, 15:55

Στο πλαίσιο της προώθησης μιας ταινίας, ηθοποιοί και σκηνοθέτες συχνά πέφτουν στην... λούπα να επαλαμβάνουν τα ίδια πράγματα. Οκ, είναι βαρετό αλλά και μέρος της δουλειάς. Κανείς όμως δεν φτάνει την Lady Gaga. Η πρωταγωνίστρια του "A Star is Born" σε  ΚΑΘΕ συνέντευξη, πάνελ, κόκκινο χαλί, λέει συνεχώς την ίδια ατάκα: «Mπορεί να είναι 100 άνθρωποι σε ένα δωμάτιο και οι 99 να μην πιστεύουν σε σένα αλλά το μόνο που χρειάζεται είναι να πιστέψει ένας και να σου αλλάξει τη ζωή».
Χρήστες του διαδικτύου συγκέντρωσαν πολλές από αυτές τις στιγμές και έφτιαξαν το παρακάτω βίντεο. Ο σκηνοθέτης Μπράντλεϊ Κούπερ σίγουρα κατάλαβε για τα... καλά πόσο ευγνωμοσύνη νιώθει η Gaga αλλά το ύφος του κάθε φορά που ακούει τα ίδια και τα ίδια, δείχνει έναν άνθρωπο απελπισμένο... Οπως όλοι μας!
Το βίντεο έγινε viral, η ίδια meme με πολλούς να περιμένουν μια πιθανή νίκη στα Οσκαρ (μακριά από μας...)  για να την ακούσουν να επαναλαμβάνει για χιλιοστή φορά τη διάσημη πλέον ατάκα.

<a href="/en/nea/proti-foto-tis-lady-gaga-sto-joker-folie-deux/67744">Πρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos