Essay#1: Ένα video clip βάση ενστίκτου

Published: 4 Feb 2022, 20:05

Oι Ception of Ty είναι ένα πολύ ενδιαφέρον μουσικό σχήμα, με κινηματογραφικό άρωμα. 

<a href="/en/nea/deite-online-ta-portraita-toy-hristoy-pythara/65675">Δείτε online τα Πορτραίτα του Χρήστου Πυθαρά</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔείτε online τα Πορτραίτα του Χρήστου Πυθαρά

Καταρχήν για τα video clips των τραγουδιών τους που αποτελούν μικρού μήκους ιστορίες, αλλά και για το γεγονός πως ο σκηνοθέτης Χρήστος Πυθαράς (θυμηθείτε τις μεγάλου μήκους ΕυτυχίαΣόπι-Μια Ημέρα Ακόμη, την μικρού μήκους Πορτραίτα ) δημιούργησε το σχήμα μαζί με τον μουσικό Ντίνο Τσέλη. Ο Χρήστος Πυθαράς τραγουδά και γράφει στίχους, μαζί με τον Ντίνο Τσέλη στη μουσική, την ενορχήστρωση, και παραγωγή. 

Αυτό το video clip των Ception of Ty πρέπει να το δεις. 

Το Essay#1 είναι το πρώτο κομμάτι από το νέο album των Ception of Ty, Essays on Nothing. Το μόνο ορχηστρικό κομμάτι του album, μας εισάγει στο ύφος και τις μουσικές ατμόσφαιρες που ακολουθούν στα επόμενα 10 tracks.
Γράφει η Κλαίρη Γραμματίκη, σκηνοθέτιδα του μουσικού βίντεο: "Συνήθως η μουσική, ιδίως η ορχηστρική, προκαλεί συναισθήματα, ξυπνάει αναμνήσεις και πλάθει εικόνες χωρίς ειρμό. Κάπως έτσι λοιπόν, ξεκίνησε η ιδέα αυτού του video clip. Συρράφοντας, καθαρά βάση ενστίκτου, εικόνες που απευθύνονται πιο πολύ στο ασυνείδητο ή σε ένα πιο ψυχογενές επίπεδο, για να πλαισιώνουν την ατμοσφαιρική μουσική των Ception of Ty. Ένα ταξίδι στη φύση, παράλληλα ένα ταξίδι στη μουσική..."

Σου παρουσιάζουμε το video clip σε αποκλειστικότητα στο MOVE IT. Εδώ μπορείς να ακούσεις όλα τα κομμάτια του άλμπουμ και να καταλάβεις: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 4 Feb 2022, 20:05
Ενημέρωση: 4 Feb 2022, 20:05
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos