Δεν φαντάζεστε από που εμπνεύστηκε το Game Of Thrones, o George R.R. Martin...

Published: 24 Nov 2018, 16:55

Ο G.R.R. Martin βρέθηκε καλεσμένος του Stephen Colbert «The Late Show» για την προώθηση του νέου βιβλίου του «Fire and Blood», που φυσικά ανήκει στο σύμπαν του φαινομένου της ποπ κουλτούρας «Game of Thrones». Μεταξύ άλλων μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και τις επιρροές που είχε, ώστε να χτίσει όλο αυτό το σύμπαν με την σειρά βιβλίων του που τον καθιέρωσε. Και όπως ήταν αναμενόμενο μίλησε άλλη μια φορά για αγάπη του  για τον J.R.R. Tolkien.

<a href="/en/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Ξεκίνησε μιλώντας για τις χελώνες και πώς αυτές οδήγησαν στο πόλεμο των  βασιλείων του GOT. Ως παιδί προτιμούσε να έχει χελώνες ως κατοικίδια, αντί σκυλιών και γατιών, όπως οι περισσότεροι, και τους είχε φτιάξει ένα κάστρο όπου ζούσαν, μόνο που καμία δεν έζησε! «Τις τάιζε φαγητό για χελώνες, και θεωρούσα ότι τα κάνω όλα καλά. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί πέθαιναν». Τότε συνέχισε αστειευόμενος ότι σκέφτηκε μία ιστορία γιατί πέθαιναν οι χελώνες του, και «αποφάσισα ότι μάχονταν για το χελωνίσιο στέμμα. Σκότωνε η μία την άλλη, για να δουν ποια θα επικρατήσει. Αυτή ήταν η πρώτη μου φαντασία, το Χελωνίσιο Κάστρο, πολλά χρόνια πριν το Game of Thrones». Το νέο του βιβλίο 700 σελίδων μπορεί να κυκλοφόρησε, αλλά εξακολουθεί να μην έχει ολοκληρώσει το «Winds of Winter», για το οποίο όπως είπε ίσως τον μισούν οι θαυμαστές, αλλά θα προσπαθήσει να το καταφέρει, παρά τον πολύ δρόμο που έχει ακόμα μπροστά του.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos