Αυτό είναι το ακατάλληλο μουσικό βίντεο κλιπ της Μάγια Χοκ

Published: 19 Jul 2022, 15:36

H Μάγια Χοκ έκανε το εμπορικό ερμηνευτικό της ξεπέταγμα φέτος με το Stranger Things, αν και το προσπαθεί εδώ και περίπου μια τετραετία.

<a href="/en/nea/ithan-magia-hok-eimaste-san-ti-vareti-indie-ekdohi-ton-karntasian/69349">Ίθαν & Μάγια Χοκ: "Είμαστε σαν τη βαρετή, indie εκδοχή των Καρντάσιαν"</a>ΣΧΕΤΙΚΑΊθαν & Μάγια Χοκ: "Είμαστε σαν τη βαρετή, indie εκδοχή των Καρντάσιαν"

Στο MOVE IT την μάθαμε από τα Ηuman Capital του Μαρκ Μέγιερς και Mainstream της Τζία Κόπολα, το θέμα μας όμως στο παρόν σημείωμα, είναι πως η κόρη του Ίθαν Χοκ και της Ούμα Θέρμαν, είναι παράλληλα και τραγουδίστρια.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο της τραγούδι «Thérèse», από το επερχόμενό της άλμπουμ «Moss», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Σεπτεμβρίου, σε σκηνοθεσία του Μπράντι Κορμπέτ, τον οποίο μάθαμε από το «Childhood of a leader» και στη συνέχεια έγινε περισσότερο γνωστός από το «Vox Lux» με την Νάταλι Πόρτμαν.

Το πεντάλεπτο μουσικό βίντεο κλιπ γυρίστηκε κατά την διάρκεια δυο ημερών στη Νέα Υόρκη, το οποίο δείχνει μια ημίγυμνη Χοκ να οδηγεί μια ομάδα νεαρών στο δάσος μετά από ένα όργιο.

«Το “Thérèse” έχει να κάνει με τους μυστικούς χώρους που χτίζουμε όπου είμαστε ελεύθεροι να είμαστε ο εαυτός μας, σε έναν κόσμο που πάντα σκόπιμα ή συστηματικά μας παρεξηγεί. Πόσο σκληρά πρέπει να πολεμήσουμε για να αγαπάμε ο ένας τον άλλον, να αγαπάμε τον εαυτό μας, να αγαπάμε το σώμα μας», σχολιάζει η 24χρονη ηθοποιός.

Οκ, συνεχίζουμε. Την Μάγια Χοκ προσεχώς θα την δούμε και στο Maestro του Μπράντλεϊ Κούπερ, αλλά και το Asteroid City του Ουές Άντερσον.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos