"Τhere are no saints": Το b-movie με το ρεκόρ καθυστέρησης

Published: 19 Apr 2022, 19:33

Έχουμε ακούσει πολλές φορές για χρονικό χάσμα μεταξύ της λήξης των γυρισμάτων και του post production μιας ταινίας και της κυκλοφορίας της στις αίθουσες.

<a href="/en/tainies/master-gardener/68313">Master gardener</a>ΣΧΕΤΙΚΑMaster gardener

Ειδικά την διετία του κορονοϊού, οι καθυστερήσεις υπήρξαν συχνότατο φαινόμενο,

Στην περίπτωση όμως του «There are no saints», μιλάμε για χάσμα… γενεών.

Πριν από πολλά χρόνια, ο Πολ Σρέιντερ είχε γράψει το σενάριο με αρχικό τίτλο «The Jesuit» και με την πρόθεση να σκηνοθετήσει τον Όσκαρ Άιζακ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Το μπάτζετ δεν έφτανε, τελικά την σκηνοθεσία ανέλαβε ο (γνωστός μόνο εντός Μεξικού) Αλφόνσο Πινέδα Ουλόα, με τον Χοσέ Μαρία Γιαζπίκ (Narcos) στον κεντρικό ρόλο. Σύμφωνα με το IMDb Pro, η παραγωγή ξεκίνησε στα τέλη του 2012, τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν στα τέλη του 2013.

Και από τότε… σιγή. Στα τέλη του 2017, ο 76χρονος σεναριογράφος του Σκορσέζε σε Ταξιτζή, Οργισμένο Είδωλο και Ο Χριστός Ξανασταυρώνεται (και με πρόσφατο δυνατό comeback την τελευταία τριετία με First Reformed & Card Counter) είδε μια κόπια της ταινίας και ενθουσιάστηκε: «Μου άρεσε! Είναι καλύτερο από ό,τι θα ήταν αν το είχα σκηνοθετήσει εγώ. Είναι μια σκληρή ταινία εκμετάλλευσης με μαύρη ψυχή και υπέροχο στιλ».

Εννέα χρόνια μετά λοιπόν, η Saban Films θα το διανείμει στις αίθουσες στις 27 Μαΐου και το τρέιλερ φανερώνει μια δυνατή μπιμουβιά με έντονες επιρροές από το στίγμα του Σρέιντερ. Στο δυνατό καστ συναντάμε επίσης τους Μπράιαν Κοξ,  Τιμ Ροθ, Ρον Πέρλμαν, Παζ Βέγκα και Σάνιν Σόσαμον.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos