"Strays" : Ο... αδεσποτάκος Ουίλ Φερέλ εκδικείται το αφεντικό του

Published: 11 Feb 2023, 17:20

Ένα σκυλί που το εγκατέλειψε ο μέθυσος ιδιοκτήτης του (που όμως γι'αυτό είναι ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμού μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο...) αποφασίζει να πάρει την εκδίκησή του και συμμαχεί με άλλα τρία αδέσποτα για να του κάνουν την ζωή κόλαση. 

<a href="/en/home-cinema-streaming/burial/69095">The burial</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe burial

Δεν είναι οικογενειακή ταινία, είναι live action & cgi κωμωδία, με τον Ουίλ Φερέλ να δανείζει την φωνή του στον αξιολάτρευτο σκυλάκο πρωταγωνιστή. 

Αυτό θα έπρεπε λογικά να σας είναι αρκετό, αλλά ακόμα και αν δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο, να προσθέσουμε ο ένας από τους τρεις αδεσποτάκους κολλητούς του, μιλά με την φωνή του Τζέιμι Φοξ. 

Τώρα μάλλον είστε έτοιμοι να πατήσετε play και να δείτε το τρέιλερ για το "Strays" που σκηνοθετεί ο τηλεοπτικών περγαμηνών Τζος Γκρινμπάουμ, σε σενάριο Νταν Περόλτ (που γράφει τα κείμενα στα videos των Screen Junkies) και με το υπόλοιπο καστ να συμπληρώνουν ο Lego Batman Ουίλ Φόρτε στον ρόλο του αφεντικού και οι Άιλα Φίσερ, Ράνταλ Παρκ, Τζος Γκαντ και Σοφία Βεργκάρα -μεταξύ άλλων- δανείζουν τις φωνές τους στους αδέσποτους τετράποδους. 

Στις αμερικάνικες αίθουσες στις 9 Ιουνίου, εδώ ψιλοχλωμό. 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos