“Smile”: «Μόλις το δείτε, θα είναι πολύ αργά»

Published: 22 Aug 2022, 15:36

“Τι σε κάνει να χαμογελάς;”. Σίγουρα δεν είναι ένα creepy χαμόγελο. Λες και η υπόθεση της ταινίας δεν ήταν αρκετά ανατριχιαστική, η Paramount Pictures δημοσίευσε μια νέα αφίσα για την επερχόμενη ταινία τρόμου “Smile” με μια σύντομη προειδοποίηση που λέει: «Μόλις το δείτε, θα είναι πολύ αργά», αφήνοντάς μας να καταλάβουμε πως ο τρόμος θα είναι… μεταδοτικός.

Το horror ντεμπούτο του σκηνοθέτη Parker Finn με πρωταγωνίστρια τη Sosie Bacon αφηγείται τις απίστευτες εμπειρίες της ψυχιάτρου Dr. Rose Cotter, η οποία γίνεται μάρτυρας ενός περιστατικού που αφορά έναν από τους ασθενείς της. Όταν το περιστατικό αρχίζει να επηρεάζει τα λογικά της, η Rose προσπαθεί να αποκαλύψει την αιτία πίσω από τις φρικτές δολοφονίες και τα τρομακτικά πλατιά χαμόγελα που φαίνονται να είναι μάστιγα, σκοτώνοντας τους ανθρώπους που έχουν μολυνθεί.

Η ταινία του Finn είναι μια προσαρμογή της μικρού μήκους ταινίας “Laura Hasn't Slept” του 2020, η οποία έγινε αμέσως αγαπημένη των κριτικών, ενώ κέρδισε και το ειδικό βραβείο Midnight της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου SXSW. Στην ταινία πρωταγωνίστησε η Caitlin Stasey, η οποία πρόκειται να παίξει, επίσης, έναν ρόλο στο “Smile”. Και παρότι ο ρόλος της δεν θα είναι ο πρωταγωνιστικός, η Stasey είναι η γυναίκα που φαίνεται στη νέα, τρομακτική αφίσα.

Στην επίσημη σύνοψη της ταινίας αναφέρεται: "Αφού έγινε μάρτυρας ενός παράξενου, τραυματικού περιστατικού με μια ασθενή, η Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) αρχίζει να βιώνει τρομακτικά γεγονότα που δεν μπορεί να εξηγήσει. Καθώς ο τρόμος αρχίζει να καταλαμβάνει τη ζωή της, η Rose πρέπει να αντιμετωπίσει το ανησυχητικό παρελθόν της για να επιβιώσει και να ξεφύγει από την τρομακτική νέα της πραγματικότητα».

Η ταινία έχει χαρακτηριστεί ως “R-rated” για το βίαιο περιεχόμενό της, οπότε ενώ ο Οκτώβριος είναι ακόμα ενάμιση μήνα μακριά, εσείς μπορείτε να λάβετε ένα πρώιμο κέρασμα για το Halloween από το spooky story αυτής της ταινίας. Το “Smile” θα σηματοδοτήσει τον πρώτο πρωταγωνιστικό ρόλο της Bacon στη μεγάλη οθόνη. Οι Kyle Gallner (A Nightmare on Elm Street), Jessie T. Usher (Dangerous Lies), Robin Weigert (The Undying), Kal Penn (The Sisterhood of Night) και Rob Morgan (The Unforgivable) συμπληρώνουν το καστ του “Smile”.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 22 Aug 2022, 15:36
Ενημέρωση: 22 Aug 2022, 15:36
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos