"The shallows": Η Μπλέικ Λάιβλι και ο καρχαρίας

Published: 19 Mar 2016, 14:11

Ο Ζομ Κολέ Σερά αφήνει την συνεργασία του με τον Λίαμ Νίσον για λίγους μήνες... (καθώς ήδη βρίσκεται σε φάση παραγωγής το "The commuter" με πρωταγωνιστή ξανά τον Ιρλανδό σταρ) και μετά το σερί των "The unknown", "Non-stop" & "Run all night" ρίχνει τους τόνους, σε καμία περίπτωση όμως και το σασπένς (τουλάχιστον όπως αντιλαμβανόμαστε από το τρέιλερ), με το "The shallows".

Εδώ παρακολουθούμε την αγωνία ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της σέρφερ Μπλέικ Λάιβλι, όταν της επιτίθεται ένας τεράστιος λευκός καρχαρίας, καθώς παρά το γεγονός ότι καταφέρνει να βρει μια ξέρα στα 200 περίπου μέτρα από την ακτή και να ανέβει εκεί, διαπιστώνει ότι το πεινασμένο θηρίο πάει κόντρα στις συνήθειές του (που το θέλουν πολύ σπάνια να βγαίνει τόσο ρηχά) και την περικυκλώνει με αποκλειστικό σκοπό φυσικά να την... καταβροχθίσει. 

Θα κορέσει την όρεξή του ο τεράστιος καρχαρίας ή θα τα καταφέρει το κορίτσι; Λογικά το δεύτερο, το θέμα είναι θα περάσουμε καλά; Θα αγχωθούμε; Περισσότερα το καλοκαίρι.

 

Update 4/5/16: Εκτενές σε διάρκεια, πιο... κανονικό δεύτερο τρέιλερ για την περιπέτεια του Σερά, λιγότερο υπαινικτικό, χωρίς αυτό δυστυχώς να λειτουργεί και στα υπέρ του φιλμ. 

Και αυτό διότι εκτός από την ερμηνευτική ανεπάρκεια που προδίδει την πρωταγωνίστρια (την οποία πάντως παραμένει απόλαυση να την παρακολουθούμε με μαγιό) ,ουσιαστικά μας αποκαλύπτεται και το τέλος, μιας και ο τρόπος με τον οποίο θα γλυτώσει τελικά από τον καρχαρία, δείχνει -απ'ότι τουλάχιστον καταλάβαμε- μάλλον "science fiction"... 

 

Update 9/6/16: Πιο έξυπνο το νέο τρέιλερ από τα προηγούμενα. Με αφαιρετική διήγηση και σαόυντρακ dub electro (αλλά και τα απαραίτητα close ups στην Μπλέικ Λάιβλι...). Η παραγωγή χαρακτηρίζει το φιλμ -σαν διαφημιστικό tagline- "κάπου μεταξύ 127 Ώρες του Ντάνι Μπόιλ και Gravity του Αλφόνσο Κουαρόν. Ο Τζέιμς Φράνκο κατάφερε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του θεατή στο πρώτο, η Σάντρα Μπούλοκ όχι και τόσο, στο δεύτερο. Εδώ, που θα κληρώσει; Στις 29 Ιουνίου θα βγει στις αμερικανικές αίθουσες. Για εδώ, παραδόξως, δεν έχει ανακοινωθεί κάτι.

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos