"A quiet place: day one". Εκεί που ξεκίνησαν όλα

Published: 8 Feb 2024, 13:48

Μεγάλη, μάλλον τεράστια δεδομένων των απαιτήσεων, ήταν η εισπρακτική επιτυχία των φύο «A quiet place» του Τζον Κραζίνσκι.

Και όπως πάντα (χωρίς το σχεδόν) συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, πολύ περισσότερο για ταινίες τρόμου, ένα τρίτο φιλμ ήταν απόλυτα λογικό και αναμενόμενο.

Και θα συμβεί έστω και αν ο Κραζίνσκι δεν θα ασχοληθεί με την σκηνοθεσία και την συγγραφή, αλλά θα παραμείνει ως παραγωγός.

Θα είναι prequel λοιπόν, θα λέγεται "A quiet place: day one" και θα το σκηνοθετήσει ο Μάικλ Σαρνόσκι που ακούστηκε πολύ πριν σχεδόν 2 χρόνια με το «Pig» και τον Νίκολας Κέιτζ στον ρόλο ενός πρώην σεφ που ζει σαν ερημίτης και μαζεύει τρούφες με το γουρούνι του. Μέχρι τη στιγμή που θα του κλέψουν το ζωντανό. Μια από τις εκπλήξεις εκείνης της χρονιάς 

Aναλυτικές πληροφορίες για το στόρι δεν έγιναν γνωστές, αλλά προφανώς θα μάθουμε τις συνέβη την πρώτη ημέρα της επίθεσης των εξωγήινων όντων στη Γη και ο κόσμος στη συνέχεια βυθίστηκε στη σιώπή. Κάτι που φανερώνει ξεκάθαρα αι το πειστικό τρέιλερ που δόθηκε στη δημοσιότητα. 

Στο καστ η Λουπίτα Ν'Νιονγκό (Πρόεδρος θυμίζουμε του φετινού Φεστιβάλ Βερολίνου), ο Ντζιμόν Χούνσου, ο Άλεξ Γουλφ (Hereditary, Old) και ο Τζόζεφ Κουίν (Stranger Things), ενώ το σενάριο υπογράφουν ο ίδιος ο Σαρνόσκι, μαζί με τον Κραζίνσκι και τον σεναριογράφο των δύο προηγούμενων ταινιών Μπράιαν Γουντς που πιστώθηκε επισης τα credits από τα 65 & Boogeyman. 

Το «A Quiet Place: Day One» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 28 Ιουνίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos