Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο είναι ένας παραγωγός της κακιάς ώρας

Published: 5 Sep 2020, 16:46

Ο Robert de Niro είναι αναμφίβολα ένας σπουδαίος ηθοποιός που όμως πέρα από το The Irishman του Scorsese και κάποιες ακόμα λίγες επιλογές, τα τελευταία χρόνια αναλώνεται σε μέτριες έως κακές επιλογές.

<a href="/en/nea/gotham-awards-2023-oi-nikites-kai-psalidi-ston-rompert-nte-niro/69101">Gotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο</a>ΣΧΕΤΙΚΑGotham Awards 2023: Οι νικητές και το "ψαλίδι" στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Μια νέα ταινία, το The Comeback Trail, ετοιμάζεται με πρωταγωνιστή τον διάσημο ηθοποιό. Πρόκειται για μια 70s κωμωδία για έναν κινηματογραφικό παραγωγό που αποτυγχάνει και βυθίζεται στα χρέη και έτσι χρηματοδοτεί μια κακογραμμένη ταινία γουέστερν θυμίζοντας στιλ Ταραντίνο.

Στο καστ συναντάμε πέρα από τον De Niro, τον Tommy Lee Jones, τον Morgan Freeman, τον Zack Braff, τον Emile Hirsch, και τον Eddie Griffin σε σκηνοθεσία του George Gallo, γνωστό για το σενάριο ταινιών όπως το Midnight Run και 29th Street και την σκηνοθεσία του Middle Man με τον Luke Wilson και το Columbus Circle με την Selma Blair και τον Giovanni Ribisi.

Η ταινία αναμένεται στις 13 Νοεμβρίου και είναι σε σενάριο του George Gallo και του Josh Posner. Από το πρώτο τρέιλερ δείχνει ένα τουλάχιστον διασκεδαστικό φιλμ με πολλές σινεφίλ αναφορές και μια χιουμοριστική ενδοσκόπηση στα άγχη ενός κινηματογραφικού παραγωγού.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 5 Sep 2020, 16:46
Ενημέρωση: 5 Sep 2020, 16:46
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos