Nέο επίσημο τρέιλερ για την 6η σεζόν του Game Of Thrones!

Published: 8 Mar 2016, 23:00

Ήρθε η ώρα που πάρα πολλοί περιμέναν, έστω και για να συγκεντρώσουν τις πρώτες ενδείξεις για τις απαντήσεις που περιμένουν στον 6ο κύκλο του "Game Of Thrones". 

Το πρώτο -red band- τρέιλερ ανέβηκε πριν μερικά λεπτά και αν (και με ένα ταχύ μοντάζ) περιέχει μικρούς "θησαυρούς", αφήνει έντεχνα πολλά μικρά μυστικά να αιωρούνται και τους περισσότερους με την λαχτάρα. Και με μουσική υπόκρουση το "Wicked Game" σε εκτέλεση από τον Βίνσεντ ΜακΜόροου.

Καταρχήν, ο Τζον Σνόου βρίσκεται μεν στο νεκροκρέβατο, αλλά στην πρώτη σκηνή, με την Μελισάντρη από πάνω έτοιμη να κάνει τα δικά της και στην τελευταία τον Ντάβος να ετοιμάζεται να σκοτώσει τους δύο φύλακες που φρουρούν το πτώμα (γιατί άραγε;).

Μεσά στα πολλά μικρά και πεταχτά βλέπουμε την Σερσεϊ να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της με το νεκρανεστημένο Βουνό (αλλά και να συνεχίζει τα ίδια με τον αδερφό της Τζέιμι), τον Μπραν Σταρκ (να έχει μεγαλώσει αισθητά και) να συναντά τον αρχηγό τον White Walkers (!), την Ντανέρις αλυσοδεμένη μέσα στην ταλαιπωρία, την Άρια με άσπρα "ζόμπικα" μάτια, μια μεγάλη μάχη δύο στρατών και πολλά άλλα! 

Περισσότερα εδώ.

 

Update 27/3/16Έναν μήνα πριν από την έναρξη της έκτης σεζόν του Game of Thrones και το ΗΒΟ μόλις έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ της σειράς. Λέγεται promo of March madness και ουσιαστικά είναι ένα πιο μικρό σε διάρκεια και διαφορετικά μονταρισμένο clip που βασίζεται στο πρώτο επίσημο που δόθηκε στην δημοσιότητα πριν μερικές εβδομάδες. Επίσης, ακούγεται η φωνή του Τίριον Λάνιστερ, ο οποίος έχει μείνει επικεφαλής του Μίριν μετά την ξαφνική φυγή της Καλίσι και της σύλληψής της από τους Ντοθράκι, να λέει: «Φοβάσαι; Θα έπρεπε. Τώρα είσαι μέσα στο μεγάλο παιχνίδι και αυτό το παιχνίδι είναι τρομακτικό».

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos