"Marksman": Ο Λίαμ Νίσον θυμώνει. Ξανά.

Published: 5 Dec 2020, 17:55

Αν δεν τον αφήνεις στην ησυχία του, τον Λίαμ Νίσον, υποφέρεις.

<a href="/en/tainies/land-saints-and-sinners/69227">In the land of saints and sinners</a>ΣΧΕΤΙΚΑIn the land of saints and sinners

Ο 68χρονος Βορειο-Ιρλανδός σταρ επιστρέφει με το «Marksman» σε μια παραλλαγή του κινηματογραφική ρόλου που εκτελεί πολύ πειστικά εδώ και σχεδόν μια δεκαετία.

Αυτή του πρώην «κάτι» (πεζοναύτη, κατασκόπου, πράκτορα, εδώ ελεύθερου σκοπευτή), νυν ήρεμου και φιλήσυχου απλού καθημερινού πολίτη, που κάποιοι δεν τον αφήνουν ΄στην ηρεμία του. Και πληρώνουν το τίμημα γι’αυτό (με ωραίο κινηματογραφικό στυλ).

Στην ταινία του Ρόμπερτ Λόρενζ (Trouble with the curve) υποδύεται έναν φαινομενικά απλό αγρότη που απλά θέλει να τον αφήσουν μόνο του και προσπαθεί να βγάλει τα προς το ζην. Κοντά στη φάρμα του γίνεται μάρτυρας ενός φόνου, όταν ένα 11χρονο αγόρι προσπαθεί να δραπετεύσει με τη μητέρα του από αδίστακτους εκτελεστές του μεξικάνικου καρτέλ.

Η μητέρα του παιδιού λίγο πριν πεθάνει, τον ικετεύει να σώσει το παιδί της και να το επιστρέψει με ασφάλεια στην οικογένειά της στο Σικάγο. Τώρα ο ήρωάς μας θα πρέπει να θυμηθεί τη παλιά του δουλειά, αυτή του ελεύθερου σκοπευτή για να επιβιώσει και με την βοήθεια της κόρης του που είναι αστυνομικός (Κάθριν Γουίνικ, Vikings), θα προσπαθήσουν να τα καταφέρουν.

Η ταινία αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες στις 22 Ιανουαρίου 2021.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos