"Immaculate": Η Σίντνεϊ Σουίνεϊ δοκιμάζει σε θρίλερ τρόμου

Published: 6 Feb 2024, 15:28

Η Σίντνεϊ Σουίνεϊ έχει πάρει φόρα και αποτελεί σταδιακά ένα μετρήσιμο μέγεθος στο Χόλιγουντ.

<a href="/en/tainies/immaculate/69627">Immaculate</a>ΣΧΕΤΙΚΑImmaculate

Και πολύ χαιρόμαστε γι’αυτό, την υποστηρίζουμε μετά τον πρώτο κύκλο του White Lotus και στην συνέχεια το Euphoria και θεωρούμε ότι έχει μέλλον. Είναι και κουκλί. 

Μας δικαίωσε καταρχήν με το Reality όπου ήταν εξαιρετική και θα ακολουθήσουν την προσεχή σεζόν το Madame Web της Marvel με την Ντακότα Τζόνσον, το Echo Valley με την Τζουλιάν Μουρ και το remake του Barbarella.

Την προσεχή Πέμπτη θα την δούμε στη rom-com "Anyone but you" και στις 21 Μαρτίου θα την τσεκάρουμε σε έναν κόντρα ρόλο, στο θρίλερ τρόμου "Immaculate" που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες η Film Group. 

Η 27χρονη Αμερικανίδα ερμηνεύει τη Σεσίλια, μια νεαρή καλόγρια, ολόψυχα αφιερωμένη στην πίστη της, η οποία δέχεται μία νέα θέση σε ένα ένδοξο μοναστήρι στην πανέμορφη ιταλική ύπαιθρο. Σύντομα όμως θα αντιληφθεί πως το νέο της σπίτι κρύβει σκοτεινά και τρομακτικά μυστικά. Κλασσικά εικονογραφημένα.

Σκηνοθετεί ο Μάικλ Μόχαν που την είχε δείξει αρκετά (έως πολύ) αποκαλυπτική στο Voyeurs του Amazon Prime, σε σενάριο του πρωτοεμφανιζόμενου Άντριου Λόμπελ, ενώ συμπρωταγωνιστούν ο (Professor από το Case De Papel) Αλβάρο Μόρτε, η Σιμόνα Ταμπάσκο (White Lotus) και η Μπενεντέτα Πορκαρόλι (Perfect Strangers). Αυτό είναι το τρέιλερ: 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos