"Captain Phillips": Νέος Γκρίνγκρας, τόνοι αδρεναλίνης!

Published: 9 May 2013, 20:12

Ο Πολ Γκρίνγκρας ξαναχτυπά. Έξι χρόνια μετά τον τελευταίο Bourne και μια τριετία μετά το εντελώς υποτιμημένο "Green Zone¨, αυτή τη φορά δοκιμάζει μια δοκιμασμένη συνταγή, αλλά με twist!

Περιπέτεια αγωνίας όπως μόνο αυτός ξέρει να τις στήνει, αλλά όχι με τον συνήθη action hero πρωταγωνιστή του, Ματ Ντέιμον, αλλά τον μεσήλικα Τομ Χανκς, στον ρόλο του Ρίτσαρντ Φίλιπς, καπετάνιου του πρώτου αμερικανικού εμπορικού πλοίου στην ιστορία που έπεσε θύμα πειρατείας Σομαλών, σε πραγματικό περιστατικό που συνέβη το 2009.

Το τρέιλερ είναι απόλυτα κατατοπιστικό για όσα μας περιμένουν στο κατάστρωμα (και τους διαδρόμους) του "MV Maersk Alabama": αγωνία, άφθονη δράση, ρυθμός και πειστική σεναριακή απόδοση της κατάστασης από τον Μπίλι Ρέι, υπεύθυνο για τα Flightplan, State of play (δυστυχώς και Hunger Games...) και τον άνθρωπο που επιλέχθηκε για να επιμεληθεί των σεναρίων δύο πολυαναμενόμενων παραγωγών: του "Sinatra" από τον Μάρτιν Σκορσέζε και του τηλεοπτικού "24"!

Υ.Γ. Σε αντίθεση με άλλα site, ΔΕΝ θα σας πω τι έγινε στο τέλος, σε περίπτωση που δεν θυμάστε την αληθινή ιστορία. Για θρίλερ μιλάμε, ήμαρτον...

Α.Κ.

 

Update 27/8/13: Το νέο, international, τρέιλερ που κυκλοφόρησε, είνια περισσότερο οπτικοαναλυτικό όσον αφορά στα πορτραίτα και τις μικρές ιστορίες των πρωταγωνιστών, με πιο πολλά close ups, αλλά την παραμικρή έκπτωση στην ροή της αδρεναλίνης. Αναμένουμε χωρίς αμφιβολία, μια περιπέτεια με εξαιρετικό ρύθμο και ίσως και μια οσκαρική ερμηνεία του Τομ Χανκς...

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos