Tο "Black Panther: Wakanda Forever" έχει τρέιλερ roller coaster

Published: 25 Jul 2022, 04:28

Ο Chadwick Boseman μπορεί να έφυγε πρόωρα από την ζωή, αλλά άφησε πίσω του τον Black Panther. «Στο υπόσχομαι, νιώθω το χέρι του πάνω μου αυτή την στιγμή», λέει ο σκηνοθέτης του Black Panther και του επερχόμενου Wakanda Forever στο Comic Con, ενθυμούμενος τον εκλιπόντα ηθοποιό. «Το πάθος και η ιδιοφυΐα του Chad και η κουλτούρα του και η επίδραση που άφησε σε αυτή την βιομηχανία, θα είναι για πάντα αισθητά», ανέφερε μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της ομιλίας του για την νέα ταινία, για την οποία αποκαλύφθηκε και το πρώτο τρέιλερ.

«Βάζουμε την αγάπη μας για τον Chadwick σε αυτή την ταινία. Βάζουμε και το πάθος μας. Αυτή η ταινία έχει ένα τόνο δράσης και χιούμορ. Είναι επίσης σαν ρόλερ  κόστερ ταινίας. Πηγαίνει σε νέα μέρη στη Wakanda που δεν έχουμε ξαναπάει, αλλά και σε νέες γωνιές του MCU». Με την σειρά της η πρωταγωνίστρια Lupita Nyongo δήλωσε «Το σύμπαν της Wakanda διευρύνεται και έχετε πολλά να περιμένετε» ενώ με την σειρά της η Letitia Wright ομολόγησε «Είναι μια ευλογία, έχουμε μεγαλώσει τόσο πολύ. Είναι τιμή να σας φέρω αυτή την ταινία και να τιμήσω τον μεγάλο αδελφό».

Δεν ήταν οι μόνες που μίλησαν για τον αντίκτυπο της ταινίας και του χαρακτήρα. Η Dominique Thorne θεωρεί πως όλοι ξέρουμε πως η επίδραση που έχει ο Black Panther θα παραμείνει ανεξίτηλη καθώς είναι «σωματική, συναισθηματική, διανοητική και κυρίως πνευματική. Επομένως το να είσαι μέρος του και να αναδεικνύεις αυτές τις όμορφες ιστορίες, είναι ευλογία» και ο Tenoch Huerta που συμμετέχει στο καστ δεν θα ήταν εδώ χωρίς την ένταξη «και πολλά παιδιά είναι εδώ με τα μάτια τους και μας κοιτάζουν και ονειρεύονται και είναι εδώ. Και μπορούν να τα καταφέρουν».

Στο τρέιλερ που αποκαλύφθηκε βλέπουμε την Angela Bassett ως Ramonda που είναι η βασίλισσα της Wakanda. Μαίνεται πόλεμος με μια άλλη φυλή. Όλα έχουν πάρει φωτιά. Στο τέλος βλέπουμε κάποιον ντυμένο Μαύρο Πάνθηρα αλλά δεν καταλαβαίνουμε ακριβώς περί τίνος πρόκειται.

Πλέον φαίνεται να δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στους γυναικείους χαρακτήρες αλλά άγνωστο πώς διαχειριστούν τον χαμό του Boseman. Η Ramonda εμφανίζεται να δίνει μια οργισμένη ομιλία λέγοντας «είμαι η βασίλισσα του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο και όλη η οικογένειά μου έφυγε». Η ταινία αναμένεται στις αμερικανικές αίθουσες στις 11 Νοεμβρίου και με αυτή θα λήξει η τέταρτη φάση του MCU.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos