«Alita: Battle Angel». WOW.

Published: 8 Dec 2017, 13:39

Το τρέιλερ για το «Alita: Battle Angel» είναι διαθέσιμο και είναι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχετε δει εδώ και πολύ καιρό, ενώ ουσιαστικά προαναγγέλει (με τον τρόπο του) τα επερχόμενα Avatar!

Πρόκειται για sci-fi που σκηνοθετεί ο Ρόμπερτ Ροντρίγκεζ με τον Τζέιμς Κάμερον στην παραγωγή και κανονικά δεν θα έπρεπε να γράψουμε κάτι άλλο.

Θα προσθέσουμε παρ’όλα αυτά πως είναι βασισμένο σε manga, θα κάνει πρεμιέρα στις 20/7/2018 και αφορά σε ένα cyborg με αμνησία σε ένα δυστοπικό μέλλον, το οποίο διασώζεται από μια μάντρα σιδερικών και μεταμορφώνεται σε κυνηγό επικηρυγμένων!

Στο καστ συναντάμε Κριστόφ Βολτς, Μαχέρσαλα Αλί και Τζένιφερ Κόνελι (μεταξύ άλλων), περισσότερα εδώ.

Η απόφαση του Ροντρίγκεζ (και προφανώς και του Κάμερον) να στήσει την βασική του ηρωϊδα ψηφιοποιημένη από CGI (όπως επίσης και τους κακούς), ενώ οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές είναι σε φυσική μορφή, προσθέτει μια απόκοσμη διάσταση στο εγχείρημα που σε συνεπαίρνει. Πατήστε play.

Update 23/7/18: Tα επίσημα τρέιλερ είναι online και είναι συναρπαστικά. Ο ίδιος ο Κάμερον ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα των Avatar για να το προλογίσει. Στις ελληνικές αίθουσες στις 14/2/19.

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos