"Mην απομακρυνθείς": Μια ελληνική μικρού μήκους πάει στην Ινδία

Published: 31 Jul 2018, 14:36

Το "Μην απομακρυνθείς" είναι μια ελληνική μικρού μήκους ταινία διάρκειας 18 λεπτών, η τίτη μέχρι στιγμής του Καρδιτσιώτη Βάιου Τσιμητρά, ένα θρίλερ που μέχρι στιγμής μετρά μια επίσημη συμμετοχή στο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας στην κατηγορία "Νέοι Σκηνοθέτες", θα προβληθεί στο '6ο U MADE IT FILM FESTIVAL" που διοργανώνει η Κινηματογραφική λέσχη Τρικάλων, ενώ επιλέχθηκε για την συμμετοχή του στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ στο Pune της Ινδίας για το επερχόμενο Σεμπτέμβριο.

Σύνοψη: Μια τετραμελής παρέα αγοριών στην Καρδίτσα αποφασίζουν να επισκεφτούν τη Δαφνοσπηλιά, ένα χωριό με ένα μεγάλο μέρος στην κορυφή ενός βουνού στο οποίο πριν 20 χρόνια είχαν γίνει εξαφανίσεις και είχε βρεθεί ένα πτώμα. Θα μείνουν μια βραδιά εκεί αλλά τα πράγματα δεν θα κυλήσουν όπως νόμιζαν…»

Σκηνοθεσία – Σενάριο - Παραγωγή: Βάιος Τσιμητράς. Βοηθός Παραγωγού: Βασιλική Δήμου. Ηθοποιοί: Βάιος Τσιμητράς, Βαγγέλης Νικόπουλος, Γιώργος Σπυριδώνης, Κώστας Διαμάντης, Νικόλας Μοτσιλάς, Δημήτρης Τσιμητράς.

Κάμερα: Σωτήρης Τράντος. Φωτογραφία: Σωτήρης Τράντος, Νικόλας Μοτσιλάς, Μοντάζ: Βάιος Τσιμητράς. Η παραγωγή απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο αμερικανικό συγκρότημα «Seconds Away» που παραχώρησε το τραγούδι τους, «Dissent». Η ταινία γυρίστηκε από την «Disconnect productions» σε συμπαραγωγή με την «Trantos photography-cinematography».

Ολόκληρο το φιλμ μπορείτε να το δείτε εδώ:

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos