Berlinale 19: Ο Κέισι Άφλεκ στο Πανόραμα

Published: 23 Jan 2019, 16:31
Συντάκτης:

Το 69ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου ανακοίνωσε και τα υπόλοιπα φιλμ που θα συμπληρώσουν το πάντα πλύ ενδιαφέρον τμήμα του Πανοράματος και ενώ πριν περίπου έναν μήνα είχαμε αναφερθεί με λεπτομέρειες στην παγκόσμια πρεμιέρα που θα πραγματοποιήσει εκεί, το νέο φιλμ του Σύλλα Τζουμέρκα, "Το θαύμα της θάλασσας των Σαργασσών". 

<a href="/en/home-cinema-streaming/our-friend/66674">Our friend</a>ΣΧΕΤΙΚΑOur friend

Ο Κέισι Άφλεκ επιτρέφει στην σκηνοθεσία, εννέα χρόνια μετά το αμφιλεγόμενο "I'm still here" με τον Γιόακιν Φοίνιξ: Στο Πανόραμα του Βερολίνου θα προβληθεί το "Light of my life", ένα δυστοπικό δραματικό θρίλερ που θυμίζει κάπως στο artwork το «The road» και αφορά στην ιστορία ενός πατέρα και της έφηβης κόρης του που προσπαθούν να επιβιώσουν από μια πανδημία έχει αλλάξει ριζικά τον κόσμο. Ο 43χρονος σταρ έχει γράψει και το σενάριο και φροντίζει να διατηρεί την παράδοση στην οικογένεια (όπως ο αδερφός του Μπεν που το συνηθίζει...) καθώς πρωταγωνιστεί ο ίδιος μαζί με την Ελίζαμπεθ Μος και τα γυρίσματα έχουν ολοκληρωθεί. 

Από τα φιλμ που προστέθηκαν ξεχωρίζουμε επίσης τη νέα δουλειά από τον Λου Γε (του μαγικού Suzhou River/2000) με τίτλο "The shadow play", ενώ ολόκληρη τη λίστα με τα φιλμ που θα προβληθούν στο φετινό Πανόραμα της Berlinale, μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Το 69ο Φεστιβάλ του Βερολίνου θα διεξαχθεί 7-17 Φεβρουαρίου 2019, το MOVE IT θα βρεθεί εκεί με την πολυπληθέστερη αποστολή για ελληνικό μέσο και θα σας μεταφέρει για 9η συνεχή χρονιά όλα όσα θα συμβούν μέσα και έξω από τις αίθουσες της αγαπημένης μας ευρωπαϊκής πόλης, στο ειδικά διαμορφωμένο section μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos