H επιστροφή των Dream Syndicate

Published: 25 Sep 2017, 15:11

Οι θρυλικοί The Dream Syndicate επιστρέφουν στην Αθήνα! Οι Steve Wynn, Dennis Duck, Mark Walton και Jason Victor θα βρεθούν το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη σκηνή του Fuzz Live Music Club έτοιμοι να προσθέσουν νέα κεφάλαια στην ιστορία ενός από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής.
Πέρα από τα τραγούδια που περιέχονταν στα προηγούμενα albums τους (από το αξεπέραστο “The Days Of Wine And Roses” μέχρι το “Ghost Stories”) και τους κατέστησαν πρωτοπόρους του Paisley Underground, θα ακούσουμε για πρώτη φορά ζωντανά υλικό από το επερχόμενο 5ο studio album της μπάντας, “How Did I Find Myself Here?”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου από την ANTI Records.

Τη συναυλία θα ανοίξουν ιδανικά οι Dustbowl, μία από τις καλύτερες και συνεπέστερες μπάντες της εγχώριας σκηνής.

Η προπώληση ξεκινάει στα 23 ευρώ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί προς 25 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 27 ευρώ.
Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Seven Spots, Reload, Μedia Markt, Ευριπίσης και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr. Σάββατο 4 Νοεμβρίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr). Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos