Που βρίσκεται σήμερα το cast του The Wire?

Published: 18 Jun 2022, 13:30
Συντάκτης:

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας τηλεοπτικά show γιορτάζει 20 χρόνια. Μας έδωσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στα πρώτα τους βήματα μεγάλα ονόματα όπως ο Idris Elba και ο Michael B. Jordan, αλλά και πολλούς καρατερίστες, όπως ο Pablo Schreiber και η Amy Ryan. Μας χάρισε επίσης και έναν λατρεμένο τηλεοπτικό χαρακτήρα, τον Omar Little, που υποδυόταν ο μεγάλος Michael K. Williams. To ότι δεν προτάθηκε ποτέ για κάποιο Emmy παραμένει μυστήριο και μας δείχνει πόσο μπροστά από την εποχή του ήταν το The Wire.

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε αμέτρητους χαρακτήρες, αλλά ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικούς λίγους για να δούμε τι έχουν απογίνει τις τελευταίες δεκαετίες.

Dominic West (Jimmy McNulty)

Ο Dominic West καταφέρνει να κάνει έναν αντιπαθέστατο χαρακτήρα να αξίζει τον χρόνο μας. Μέσα στα πάθη του, ο Jimmy λατρεύει την πόλη του και θα κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει.

O West συμμετείχε επίσης στο Affair για 5 χρόνια, όπως και στο Downton Abbey: A New Era. Ανυπομονούμε να τον δούμε σαν τον πρίγκιπα Κάρολο στις 2 τελευταίες σεζόν του Crown.

John Doman (William Rawls)

O Rawls μαζί με τον Burrell, θα έκαναν τα πάντα για την υστεροφημία του τμήματος τους, ακόμα και να μαγειρεύουν στατιστικά στοιχεία εγκληματικής δράσης.

Έχουμε δει τον Doman σε κύριους ρόλους σε σειρές όπως το The Boys, και το Gotham, και πιο πρόσφατα στο City on a Hill.

Frankie R. Faison (Ervin Burrell)

Η νούμερο ένα προτεραιότητα του Burrell είναι η φήμη του αστυνομικού τμήματος, και να σταματήσει να δέχεται πυρά για την εγκληματικότητα της Βαλτιμόρης, με οποιοδήποτε κόστος.

O Faison είναι γνωστός καρατερίστας από τα 70s. Έχει συμμετέχει σε ταινίες όπως το An Actor Prepares, The Killing of Kenneth Chamberlain, και το The Grudge. Είχε επίσης ρόλους σε σειρές όπως το Grey’s Anatomy και το The Good Wife.

Wood Harris (Avon Barksdale)

Ως ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης της οικογένειας Barksdale, o Avon συλλαμβάνεται στο τέλος της πρώτης σεζόν. Συνεχίζει να ηγείται από τη φυλακή, μέχρι και το τέλος της 3ης σεζόν που αποφυλακίζεται προσωρινά.

Από το Wire και μετά, έχει εμφανιστεί στο The New Edition Story και το Empire, ενώ ο τελευταίος του ρόλος ήταν στο Winning Time ως Spencer Haywood.

Michael Potts (Brother Mouzone)

Ο Brother Mouzone δουλεύει για την οργάνωση Barksdale, και είναι πληρωμένος δολοφόνος, αλλά παραμένει πάντα gentleman.

Τον είδαμε το 2020 στο Ma Rainey’s Black Bottom, και σε σειρές όπως τo True Detective και το Prodigal Son, αλλά και σε αρκετές παραστάσεις του Broadway.

Deirdre Lovejoy (Rhonda Pearlman)

H Rhonda, σαν βοηθός εισαγγελέα, πάντα συνεργάζονταν με το τμήμα σε δικαστικές υποθέσεις. Στο τέλος της σειράς έχει προαχθεί στη θέση του δικαστή.

Η Deidre Lovejoy έκανε εμφανίσεις σ σειρές όπως το Bones, το American Gothic, και το Shameless.

Wendell Pierce (William “The Bunk” Moreland)

Ο Bunk είναι συνεταίρος του McNulty και μετέπειτα του Freamon, και ένας από τους τοπ αστυνομικούς. Ένας πολύπλευρος χαρακτήρας, με θετικά, όσο και αρνητικά στοιχεία, όπως επίσης και ένας από τους πιο αγαπημένους.

Ο Pierceέχει πρωταγωνιστήσει στο Treme και το Suits, και μπορούμε να το παρακολουθήσουμε στο The Watch και το Chicago P.D.

Lance Reddick (Cedric Daniels)

Ένας από τους πιο ηθικούς αστυνομικούς που αρνείται να υποκύψει σε οποιουδήποτε είδους διαφθορά καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς.

Ο Lance Reddick έχει συμμετάσχει σε τόσες πολλές σειρές που είναι δύσκολο να επιλέξουμε μόνο κάποιες από αυτές. Οι πιο ξακουστές είναι το Lost, Το American Horror Story, το Fringe, και το Castle.

Andre Royo (Reginald “Bubbles” Cousins)

O Andre Royo υποδύεται ένα ναρκομανή πληροφοριοδότη, ο οποίος στην τελευταία σεζόν καταφέρνει να απεξαρτητοποιηθεί.

O Royo είχε ρόλους μέσα στα χρόνια σε σειρές όπως το Fringe και το Hand of God.

Sonja Sohn (Kima Greggs)

Η Kima ήταν πολύ αφοσιωμένο μέλος του σώματος. Η απέχθεια της σε οποιαδήποτε κατακριτέα συμπεριφορά την έκανε πολύ συμπαθητική στο κοινό.

Αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στο The Chi και στο Star Trek: Discovery.

Clarke Williams (Det. Lester Freamon)

Ένας βετεράνος του αστυνομικού σώματος, ο Freamon ήταν ο πλέον επαγγελματίας. Με το παράξενο χόμπι του να φτιάχνει κουκλόσπιτα, ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως το Person of Interest, το Jericho, αλλά και σε ταινίες όπως το Three Billboards Outside Ebbing Missouri.

Jim True-Frost (Roland ‘Prez’ Pryzbylewski)

Ο Prez δεν είχε ποτέ την καλύτερη φήμη στον χώρο του, μέχρι που παραιτείται από αστυνομικός και γίνεται ένας καθηγητής πολύ αποφασισμένος να υπερασπιστεί τους μαθητές του μέχρι τελικής πτώσεως.

Τον έχουμε δει στο Treme, το 666 Park Avenue, το Hostages, και το Manifest.

Seth Gilliam (Ellis Carver)

Αν και πιο παραδοσιακός αστυνομικός που δεν παρεκκλίνει από καμία διαδικασία, ο Carver εξελίσσεται σε έναν από τους πιο αξιοσέβαστους του τμήματος.

O Gilliam έχει συμμετάσχει στο Teen Wolf, αλλά και στο Walking Dead από το 2014.

Domenick Lombardozzi (Thomas “Herc” Hauk)

Ο Lombardozzi είχε μια πολύ σταθερή πορεία στην τηλεόραση, σε σειρές όπως το Entourage, το Boardwalk Empire,και το  Rosewood, ενώ μπορούμε να τον παρακολουθήσουμε και στο We Own This City.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos