Η Βελγίδα κυρία Λαγκλέρ και οι σταρ του Χόλιγουντ

Published: 3 May 2020, 19:58
Συντάκτης:

Μία μεγάλη έκπληξη εμφανίστηκε σε ένα μαγαζάκι του Βελγίου... Στην μικρή πόλη Mortsel και στο Opnieuw & Co, ένα μαγαζί με second-hand είδη, εμφανίστηκε ένα παλιό άλμπουμ με φωτογραφίες, όπου μία γυναίκα ποζάρει δίπλα από μεγάλους αστέρες του Χόλλιγουντ!

Μιας και βρισκόμαστε στην digital εποχή, δεν άργησε να αποκαλυφθεί το όνομα της γυναίκας: είναι η Maria Snoeys-Lagler, μέλος του Hollywood Foreign Press Association (HFPA), ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, από δημοσιογράφους και φωτογράφους, που γράφουν για τη βιομηχανία του θεάματος. O HFPA αποτελείται από περίπου 90 μέλη από 55 χώρες και είναι αυτός που διοργανώνει τις Χρυσές Σφαίρες κάθε χρόνο τον Ιανουριο.

Johnny Depp, Patrick Stewart, Sam Neill, Robert Downey Jr, Bruce Willis, Tom Hanks, Keanu Reeves και τόσα άλλα ονόματα φιγουράρουν δίπλα στην Maria.

"Δεν έχουμε ιδέα πώς βρέθηκε το άλμπουμ αυτό σε εμάς", δήλωσε στο Bored Panda ένας εκπρόσωπος από το Opnieuw & Co. "Καθώς είμαστε επιχείρηση με μεταχειρισμένα είδη, βασιζόμαστε κυρίως στις δωρεές που μας κάνει ο κόσμος, ώστε να υποστηρίξουμε το κοινωνικό μας έργο, δηλαδή να παρέχουμε εργασία σε πρόσφυγες και σε άτομα που δεν μπορούν να βρουν δουλειά. Αυτό σημαίνει πως απλώς κάποιος το άφησε σε ένα από τα καταστήματά μας μαζί και με άλλα πράγματα σε κάποιο κουτί. Κάποιος από τους υπαλλήλους μας άρχισε τυχαία να το ξεφυλλίζει, και συνειδητοποίησε πολύ γρήγορα πως δεν ήταν κάτι που θα το έδινε έτσι απλά ο ιδιοκτήτης του. Βρήκαμε το όνομα της γυναίκας επάνω στη δημοσιογραφική της διαπίστευση σε μία από τις φωτογραφίες, και στη συνέχεια ένας από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας εντόπισε την κόρη της στην Καλιφόρνια. Κανείς δεν είχε ιδέα πώς έφτασε το άλμπουμ σε εμάς!"

Η Maria εργαζόταν ως ρεπόρτερ στο Χόλλιγουντ και  πέθανε το 2016 σε ηλικία 87 ετών. Η κόρη της ειδοποιήθηκε και το άλμπουμ θα βρεθεί σύντομα στα χέρια της.

Μια πολύ ωραία και αναπάντεχη ιστορία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos