Δημοσίευση: 2 Φεβ. 2016, 12:13
Συντάκτης:

Το «SUCK!» είναι μια εκρηκτική μαύρη κωμωδία από τον Κώστα Ζάπα, γνωστός και από την συνεργασία με την Zentropa του Λαρς φον Τριερ στην ταινία "Μικρές ελευθερίες.

 «Τρεις νεαροί άντρες, μετά από μια αιματηρή ληστεία τράπεζας συναντιούνται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη είκοσι μέτρα κάτω από την επιφάνεια της πόλης.

Ο Μαξ, ο Μόμπυ και ο Γκας θα κρυφτούν εκεί για να ξεφύγουν από το κυνηγητό της αστυνομίας. Τα χρήματα της ληστείας είναι πάρα πολλά και οι τρεις νεαροί άντρες, στα έγκατα της πόλης, αρχίζουν να χτίζουν στην φαντασία τους μια νέα ζωή.

Η μοιρασιά της λείας θα φανεί δυσκολότερη και από την ληστεία, καθώς μια μεγαλειώδης επιχειρηματική ιδέα ξυπνάει μέσα τους. Να γυρίσουν την συναρπαστικότερη πορνοταινία που έγινε ποτέ και έτσι τα χρήματα της ληστείας να γίνουν το εφαλτήριο για μια νέα, νόμιμη και πλούσια ζωή! Όμως εδώ οι δρόμοι των τριών νεαρών αντρών θα αρχίσουν να χωρίζουν με απρόβλεπτο τρόπο …».

Ο Κώστας Ζάπας υπογράφει και το κείμενο, ενώ την πρωτότυπη μουσική συνέθεσε ο Τεντ Ρεγκλής, τα κοστούμια της παράστασης σχεδίασε η Μαρία Καραθάνου, την καλλιτεχνική διεύθυνση ανέλαβε ο βραβευμένος κινηματογραφικός παραγωγός Γρηγόρης Αθανασίου, την διεύθυνση παραγωγής η Έφη Μητροπούλου-Παλογλου, τον ήχο η Λίνα Φονταρά, τα video ο Στέλιος Μπουζιώτης και πρωταγωνιστούν οι Άγγελος Βαλέρας, Αντώνης Σπίνουλας και Νικόλας Πανταζής.

Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 9.00 το βράδυ στο Θέατρο Λύχνος στο Γκάζι (Ιερά Οδός 59 και Χαλκιδικής 83).

 

Δημοσίευση: 2 Φεβ. 2016, 12:13
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tulip
12029
Feelgood
9042
Tanweer
3463