Δημοσίευση: 30 Νοε. 2016, 04:29

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού White Lies επιστρέφουν στη χώρα μας μετά την εμφάνισή τους στο EJEKT Festival 2014: το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο Gagarin και την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στο Principal.

Με το ντεμπούτο τους "To Lose My Life" ανέβηκαν στην κορυφή του albums chart της Μεγάλης Βρετανίας και καθιερώθηκαν ως μια από τις σημαντικότερες μπάντες του «νησιού». Τα δύο albums που ακολούθησαν "Ritual" και "Big TV" συνέχισαν την μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στο νο3 και νο4 του βρετανικού albums chart, ενώ βρέθηκαν ψηλά σε πολλές πολλές χώρες της Ευρώπης

Με την ικανότητά τους να συνδυάζουν το post-punk με τις σκοτεινές μελωδίες με έναν τρόπο που να «ανεβάζει» το κοινό, κέρδισαν αμέσως τις καρδιές του ελληνικού ραδιοφώνου χάρη σε τραγούδια όπως τα "Bigger Than Us", "To Lose My Life", "Fairwell To The Fairground", "There Goes our Love Again", "Death", "Unfinished Business", "Getting Even".

Οι White Lies θα μας επισκεφθούν στα πλαίσια της περιοδείας προώθησης του νέου δίσκου τους "Friends", ο οποίος κυκλοφόρησε στις 7 Οκτωβρίου. Έτσι, στις συναυλίες τους θα απολαύσουμε σε πρώτη παρουσίαση το νέο υλικό, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες τους.

Οι Le Page και οι Brightside είναι τα συγκροτήματα που θα ανοίξουν τις συναυλίες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αντίστοιχα. 

Το indie-pop σχήμα των Le Page ξεχώρισε στις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, χάρη στις εθιστικές μελωδίες και την diy αισθητική τους που εκφράστηκαν στο ντεμπούτο τους "Jojukevin".

Οι Brightside μόλις κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους "It Begins With A Fall", όπου ξεδιπλώνουν τον indie rock/ post punk ήχο του που τους έχει κάνει ήδη αγαπητούς στο κοινό.

03.12 - Gagarin, Αθήνα

04.12 - Principal, Θεσσαλονίκη

Εισιτήρια: Για τη συναυλία της Αθήνας: Προπώληση: 29 ευρώ. Ταμείο: 32 ευρώ. Για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης: Προπώληση: 28 ευρώ. Ταμείο: 30 ευρώ. Gagarin 205. Λιοσίων 205. Τηλέφωνο: 210-8547600

 

Δημοσίευση: 30 Νοε. 2016, 04:29
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι 20 πιο εμπορικές ταινίες της 10ετίας στην Ελλάδα

Το έχετε ακούσει πολλές φορές, το έχετε ίσως διατυπώσει και εσείς: «Καλή για ελληνική...
3 ώρες

Wine country

Σύνοψη: Η Άμπι έχει οργανώσει το τέλειο διήμερο γι’ αυτήν και τις φίλες της...
4 ώρες
game of thrones season 8

Game Of Thrones s08e06: Σχόλιο

H πιο δημοφιλής σειρά όλων των εποχών έφτασε στο τέλος της.  Ένα τέλος, το 6ο...
5 ώρες