God is an Astronaut στο Fuzz!

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2016, 16:17

Η ώρα για τις δύο συναυλίες των God Is An Astronaut στη χώρα μας πλησιάζει! Η σπουδαία post-rock μπάντα από την Ιρλανδία θα εμφανιστεί το Σάββατο 1/10, στο Fuzz Live Music Club της Αθήνας.
Πρόκειται για ένα συγκρότημα που το ελληνικό κοινό έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και το οποίο κερδίζει νέους φίλους με κάθε του επίσκεψη στα μέρη μας και με κάθε νέα κυκλοφορία του. Αυτή τη φορά, στις αποσκευές τους θα έχουν το πιο πρόσφατο album τους, “Helios / Erebus”, το οποίο παρουσίασαν τον Ιούνιο του 2015 αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.
Η προπώληση και για τις δύο συναυλίες συνεχίζεται! Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, Ticket House και τη viva.gr

Οι ώρες εμφάνισης:
20.00 / doors open
21.15  Blame The Trees (Αθήνα)
22.30 / God Is An Astronaut

Blame the Trees : Oι Blame the Trees θα ανοίξουν τη συναυλία του Σαββάτου, 1η Οκτωβρίου, των God is an Astronaut sto FuzzΤο αθηναϊκό πενταμελές σχήμα, δημιουργήθηκε στο τέλος του 2011, με τις πολλαπλές επιρροές τους -από Portishead και Massive Attack έως Mogwai, God is an Astronaut- να βρίσκουν χώρο στο δικό τους «alternative atmospheric rock» περιβάλλον, όπως οι ίδιοι το ονομάζουν. Αmbient μελωδίες, εκρηκτικά ξεσπάσματα, ρυθμικά grooves, γυναικεία φωνητικά, έχουν όλα διαφορετικές μουσικές πηγές, καθώς το κάθε μέλος των Blame The Trees πρόσθεσε το δικό του... συστατικό στο χωνευτήρι των ήχων.

Η προπώληση για τη συναυλία της Αθήνας συνεχίζεται στα 22 ευρώ, ενώ στο ταμείο η τιμή θα είναι 25 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos