Τhe Εlectric Swing Circus

Δημοσίευση: 2 Νοε. 2016, 06:40
Συντάκτης:

Non-stop χορευτικό mood swing και ιδιαίτερη electro και jazz γοητεία χαρακτηρίζουν τη μουσική των The Electric Swing Circus, του εκρηκτικού Βρετανικού συγκροτήματος που έρχεται στο Half Note από Παρασκευή 4 έως και Δευτέρα 7 Νοεμβρίου.

Οι Electric Swing Circus είναι ένα γκρουπ που μέσα σε μόλις δυο χρόνια κατάφερε να αναδειχθεί στο πιο πολυσυζητημένο electro-swing σχήμα της Αγγλικής και κατ’ επέκταση της Ευρωπαϊκής jazz dance σκηνής. Με μουσικές που αναμειγνύουν εύστροφα το κλασικό swing & stomp των ‘20’s και ‘30’s με vintage μελωδίες και ξεσηκωτικούς breakbeat ρυθμούς, δίνοντας σημασία στην φωνητική αρμονική τελειότητα ή στο ατόφιο gypsy jazz φραζάρισμα μέσα από περιβάλλον ska, reggae ή οτιδήποτε άλλο χαρακτηρίζει ρυθμικά την σύγχρονη διεθνή popular μουσική.

Το εξαμελές αυτό σχήμα αποτελείται από τις / τους Laura O και Vicky Olivia στα φωνητικά, Chandra Walker (ντραμς, πλήκτρα), Tom Hyland (κιθάρα), Rashad Gregory (samples, synths), Patrick Wreford (ηλεκτρικό μπάσο) και σχηματίστηκε το 2011 στο Μπέρμινχαμ. Με ένα EP και ένα LP στα χέρια του, το Electric Swing Circus μέσα σε δυο χρόνια κατέκτησε τη σκηνή αλλά και το διαδίκτυο με την καταιγιστική χορευτική του jazz. Τα μαγευτικά φωνητικά και η παρουσία των κοριτσιών του Electric Circus ξεσήκωσαν τους fans στο facebook και κατέκτησαν το YouTube μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα με φυσικό αποτέλεσμα το γκρουπ να εμφανίζεται στα πιο σημαντικά venues και τα μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης.

Με συναρπαστικές χορευτικές επιτυχίες στο ενεργητικό τους (από τα άλμπουμ “Penniless Optimist” και “The Electric Swing Circus”) που έχουν τραβήξει την προσοχή πολλών κορυφαίων Dj’s και έχουν re-μιξαριστεί επαρκώς για το dancefloor, οι Electric Swing Circus είναι η πιο ρυθμική εκδοχή του vintage κι έρχεται να βάλει φωτιά στην σκηνή του Half Note Jazz Club και στις καρδιές μας.

HALF NOTE JAZZ CLUB. Τριβωνιανού 17, Μετς. Ώρα έναρξης: Παρ. & Σαβ.: 22.30, Κυρ. & Δευτ.: 21.30. Είσοδος: 20 ευρώ (μπαρ), 25 ευρώ (Β’ Ζώνη), 30 ευρώ (Α’ Ζώνη). Την Δευτέρα 7/11 έκπτωση 5 ευρώ σε όλες τις ζώνες για κατόχους κάρτας ανεργίας και φοιτητές. Πληροφορίες – Κρατήσεις: 210 9213310

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos