Δημοσίευση: 5 May 2016, 11:20

Στις 23 Ιουλίου, στα πλαίσια του Ejekt festival, οι Muse θα είναι στην Πλατεία Νερού. Θα είναι η τέταρτη επίσκεψή τους στη χώρα μας, εννέα χρόνια μετά την τελευταία.
 Ο Matt Bellamy, o Chris Wolstenholme και ο Dominic Howard θα βρεθούν στη σκηνή του EJEKT Festival 2016 στα πλαίσια της “Drones World Tour” για να μας παρουσιάσουν το καθηλωτικό live show τους που έχει αποθεωθεί στα μεγαλύτερα Το εντυπωσιακό setlist της “Drones World Tour” ξεπερνάει τις δύο ώρες και περιλαμβάνει όλες τις μεγάλες επιτυχίες της εξαιρετικά επιτυχημένης καριέρας τους, στη διάρκεια της οποίας έχουν πουλήσει πάνω από 20.000.000 δίσκους, έχουν φτάσει με 5 διαφορετικούς δίσκους στο Νο1 των charts της Μεγάλης Βρετανίας, έχουν δει πολλά albums και singles τους να γίνονται πλατινένια και χρυσά σε πολλές χώρες και έχουν κερδίσει τα σημαντικότερα βραβεία της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας!

Mαζί τους οι UNKLE του James Lavelle και οι Temples,  μια από τις σημαντικές μπάντες του νεο-ψυχεδελικού ήχου αλλά και της βρετανικής μουσικής.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Αρένα:
50 Ευρώ (ως 23/6), 53 Ευρώ
 Ταμείο
Αρένα: 60 Ευρώ
Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Tickethour.com, Public, SevenSpots.
Πληροφορίες: ejekt.gr , 2109636489

Δημοσίευση: 5 May 2016, 11:20

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Eίναι μια κλασική περίπτωση αγνών προθέσεων αλλά λάθος αποτελέσματος. Οταν λες σε κάποιον "ναι,...
7 ώρες
Το Netflix προχώρησε στην ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2019 και...
10 ώρες
Σύνοψη: Ο Steve, περνάει μόνος του τη μέρα των γενεθλίων του και θυμάται τα...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο