Ήταν δεδομένο ότι θα βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού box-office το "Materialists" της Σελίν Σονγκ, για το τετραήμερο 7-10 Αυγούστου 2025.
Αισθηματική κομεντί με αναγνωρίσιμους και αγαπητούς σταρ, η προηγούμενη ταινία της (Past lives) άρεσε, καλοκαίρι και θερινό, μονόδρομος. Και τα εισιτήρια που έκοψε στο σύνολο, δεν τα λες και άσχημα.
Τα στατιστικά των υπόλοιπων ταινιών όμως δεν τα λες και εντυπωσιακά, οπότε το γενικό σύνολο υποχώρησε από 81.832 σε 79.555 θεατές συνολικά.
Από τις υπόλοιπες νέες ταινίες ξεχώρισε (κάπως) μόνο η γαλλική κωμωδία "Δωρεάν διακοπές" που εκτόπισε και τον Ψυχίατρο από την δεκάδα μετά από 5 εβδομάδες, ενώ το -κακό- "A freakier Friday" πάτωσε όπως ήταν απόλυτα φυσιολογικό και το "Red Sonja" ούτε που κατάφερε να μπει στην δεκάδα.
Οι "Τρελές σφαίρες" υποχώρησαν 45% στην δεύτερη εβδομάδα προβολής τους, οπότε το word of mouth ίσως να μην ήταν και τόσο θετικό τελικά, ενώ κατακόρυφη πτώση τύπου 65% έγραψαν το θρίλερ Together και οι Fantastic Four στην 2η και 3η εβδομάδα προβολής τους αντίστοιχα, τη στιγμή που ο νέος Superman συνεχίζει (και θα τελειώσει) από την αρχή σε χαμηλές πτήσεις.
Την σημαία των μπλοκμπάστερ για το φετινό καλοκαίρι συνεχίζει να κρατάει ψηλά το υπερτίμιο "F1" που άγγιξε τα 215.000 εισιιτήρια και συνεχίζει 1,5 μήνα μετά την πρώτη ημέρα προβολής του.
Προσεχώς Δεκαπενταύγουστος, οπότε οι 5 νέες ταινίες και επανεκδόσεις που έρονται την Πέμπτη, δύσκολα θα καταφέρουν να σημειώσουν ανεκτές επιδόσεις.
Α.Κ.
Οι αισθηματικές κομεντί "ταιριάζουν" στο καλοκαίρι
διανομής
4ημέρου
στην Αθήνα
στην Ελλάδα
διανομής
4ημέρου
στην Αθήνα
στην Ελλάδα



























