Μπορεί τα συνολικά εισιτήρια στο ελληνικό box-office να παρέμειναν στα ίδια επίπεδα με την προηγούμενη εβδομάδα, αν όμως συνυπολογίσουμε ότι οι τόνοι νερό που έπεσαν την Κυριακή κράτησαν κλειστά σχεδόν όλα τα θερινά, τότε ο μέσος όρος είναι καλύτερος. Για το τετραήμερο 5-8/7/18 ήταν απόλυτα αναμενόμενο πως το "Ant-Man and the Wasp" θα κυριαρχούσε και έτσι συνέβη, πραγματοποιώντας μάλιστα σχεδόν τα ίδια εισιτήρια με την προ τριετίας πρώτη ταινία.

Από τα υπόλοιπα νέα φιλμ, ικανοποιητικά άνοιξαν τα "Πρόεδρος" & "Απαγωγή" και ακόμα καλύτερα το "Έτσι είναι η ζωή", ενώ αντίθετα το "The mercy" μάλλον θα εξαφανιστεί την επόεμνη εβδομάδα. 

Υποσχόμενη δεύτερη εβδομάδα πραγματοποιεί το "Crooked house", ενώ πτώση 75% κατέγραψε το "Sicario 2" και -κρατηθείτε- 90,5% ο "Καρδιοκατακτητής" μιας και σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός πως η εταιρεία διανομής επέλεξε να το προβάλει σε 5 από 23 αίθουσες. 

"Hereditary" & "Adrift" χαιρέτησαν στα 27.000 και 44.000 εισιτήρια πανελλαδικά αντίστοιχα, ενώ το "Ocean's 8" πάρα πλύ δύσκολα θα ξεπεράσει τους 100.000 θεατές σε όλη την Ελλάδα.

Α.Κ.

Λογική πρωτιά για Ant-Man και Σφήκα

Ταινία
Εταιρία
διανομής
Εισιτήρια
4ημέρου
Αίθουσες
Εβδομάδες
Συνολικά Εισιτήρια
στην Αθήνα
Συνολικά Εισιτήρια
στην Ελλάδα

ΑΡΧΕΙΟ BOX OFFICE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos