"Τhe Great Gatsby"

Δημοσίευση: 19 Μαΐου 2013, 20:33

Οι λόγοι που ξεκίνησα να δω το The Great Gatsby ήταν τρεις.Η μεγάλη μου αδυναμία στους Baz Luhrman,Leonardo Di Cario & Joel Edgerton. Χαρακτηριστικά σκεφτόμουν πως ακόμα & αν η ταινία είναι μάπα τελικά,τουλάχιστον θα δω καλές ερμηνείες & απίστευτη σκηνοθεσία...Γελάστηκα!

Αυτό που είδα,ήταν πέρα από τις ελπίδες μου. Συμφωνώ απόλυτα με την δική σας κριτική! Την διάβασα & σκέφτηκα "Να που & άλλοι σκέφτονται όπως εγώ"... Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το πως όλοι οι ηθοποιοί,έπαιξαν σπουδαία! Ακόμα & μέτριοι ηθοποιοί (τουλάχιστον εγώ δεν τρελαίνομαι ούτε για τον Tobey Maguire,ούτε για την Carey Mulligan) έπαιξαν πολύ καλά! Όσο για τον Di Caprio...Νομίζω πως είναι η καλύτερη ερμηνεία του ever! Με έκανε να αισθανθώ όλα όσα ένιωθε,με έκανε να δακρύσω απο συγκίνηση,ουσιαστικά μου έδωσε να καταλάβω το νόημα αυτης της ιστορίας.

Νομίζω πως το 3D κλέβει από αυτή την ταινία. Ναι ειναι όμορφο,αλλά οι εικόνες τρέχουν τόσο γρήγορα,που χάνονται και μαζί τους χάνονται & οι τόσο όμορφες εκφρασεις στα πρόσωπα των προταγωνιστών. Προσωπικά,αυτή η ταινία προστέθηκε στο πάνθεον των αγαπημένων μου ταινιών. Kαι για το τέλος άφησα τον Joel Edgerton,ο οποίος ήταν απίθανος στον ρόλο του κακού... Και μάλλον θα έλαμπε ακόμα πιό πολυ,αν δεν έπεφτε πάνω στον ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ Di Caprio!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Atlas

Atlas

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Σε ένα πλανήτη μακρυνό η Άτλας είναι η μοναδική επιζών και μαζί με...
8 hours
memory, από την Spentzos memory, από την Spentzos