ΣΕΙΡΕΣ

25 σειρές για να δεις τον Μάρτιο

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2018, 18:24
Συντάκτης:

Mε την δυναμική είσοδο στο παιχνίδι της Paramount, αλλά και φυσικά τον κολοσσό Netflix και τα ΗΒΟ, Amazon, Hulu, Fox, FX, SyFy, Showtime, AMC και πολλά άλλα τηλεοπτικά δίκτυα, η παραγωγή νέων (και η συνέχεια πολλών ακόμη) σειρών συνεχίζεται με ασταμάτητη και ο αριθμός τωβν τηλεοπτικών μεγαλώνει με απρόβλεπτους ρυθμούς.

Ξεχωρίσαμε κάποιες από αυτές (για να μην χαθεί η μπάλα με όλο αυτό το τσουνάμι...) που θα δούμε οπωσδήποτε για τον μήνα Μάρτιο και σας τις προτείνουμε

Καταρχήν, συνεχίζονται το βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα «Αtlanta» (η 2η σεζόν ξεκίνησε 1η Μαρτίου στο FX), η «Jessica Jones» με τον 2ο κύκλο της να στριμάρει στο Netflix από τις 8/3, όπως επίσης η 3η σεζόν του «Love» από τον Τζαντ Άπατοου και η 2η από το «A Series of Unfortunate Events», επίσης στο Netflix. Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένουμε την 2η σεζόν του «Sneaky Pete» (9/3, Amazon), τον 3ο κύκλο του «Billions» (25/3, Showtime) και την 6η σεζόν του «The Americans» (28/3, FX).

sneaky petesneaky pete

Ο Χοσέ Παντίγια των «Narcos» ξαναχτυπά με το «The mechanism» (23/3, Netflix) μεταφέροντας την βία και την διαφθορά στην Βραζιλία, ενώ το «Trust» (25/3, FX) του Ντάνι Μπόιλ θα αφηγηθεί την ιστορία του Πολ Γκέτι, θέμα με το οποίο καταπιάστηκε πριν μερικές εβδομάδες ο Ρίντλεϊ Σκοτ στο «All the money in the world» αντικαθιστώντας τον Κέβιν Σπέισι με τον Κρίσστοφερ Πλάμερ στον πρωταγωνιστικό ρόλο που εδώ θα έχει ο Ντόναλντ Σάδερλαντ.

Για το «Terror» σε παραγωγή Ρίντλεϊ Σκοτ (ξεκινά 26/3 στο AMC) σας τα μεταφέραμε από το Φεστιβάλ του Βερολίνου, ενώ το «Krypton» (21/3 στο SyFy) σε παραγωγή του στενού συνεργάτη του Κρίστοφερ Νόλαν, Ντέιβιντ Γκόγιερ, θα αφορά τον Superman σε παιδική ηλικία όταν ακόμη κατοικούσε στον ομώνυμο πλανήτη.

trusttrust

Πράκτορες και διεφθαρμένοι αστυνομικοί βρίσκονται στο επίκεντρο τόσο στο «Collateral» (9/3, Netflix) με την Κάρεϊ Μάλιγκαν, όσο και στο βρετανικό «Ηard Sun» (7/3, Hulu) το οποίο συνδυάζει και sci-fi από τον δημιουργό του «Luther» με πρωταγωνιστή τον Στιμ Στέρτζες.

Ιδιαίτερης κωμικής ιδιοσυγκρασίας αναμένουμε το «Barry» (25/3, ΗΒΟ) με τον Μπιλ Χέιντερ στον ρόλο ενός εκτελεστή που μετακομίζει στο Λος Άντζελες για να γίνει ηθοποιός και να κάνει μια νέα αρχή, ενώ από περιέργεια θα τσεκάρουμε την τηλεοπτική μεταφορά του «Heathers» (7/3, Paramount).

Tέλος, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι τρεις σειρές-ντοκιμαντέρ «Flint Town» (2/3 Netflix) με θέμα τις ακατάλληλες συνθήκες εργασίας τους στην αμερικανική περιοχή υψηλής εγκληματικότητας και «Wild Wild Country» (16/3, Νetflix) που θα αφορά σε μια αίρεση που άνθιζε τη δεκαετία του ’80, αλλά και το «One Strange Rock» (26/3 National Geographic) σε παραγωγή Ντάρεν Αρονόφσκι.

looming towerlooming tower

Nα σημειώσουμε (καθώς παραλείψαμε το αντίστοιχο σημείωμα) πως μέσα στον Φεβρουάριο έκαναν πρεμιέρα τα Altered Carbon, Here and now, Our Cartoon President, Everything sucks, Seven Seconds, Τhe looming tower (για το οποίο επίσης σας γράψαμε πρώτοι από το Βερολίνο) και συνεχίζονται τα The Walking Dead (s8B), Designated Survivor (s2B)...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos