10 σειρές με ζόμπι για να παρακολουθήσετε το 2023

Δημοσίευση: 9 Ιαν. 2023, 16:43
Συντάκτης:

Μετά από 12 χρόνια, η αγαπημένη σειρά ζόμπι όλων έφτασε στο τέλος της, όταν το “Walking Dead” έβγαλε στον αέρα το τελευταίο της επεισόδιο, τον Νοέμβριο. Με το “κόλλημα” για τα ζόμπι να συνεχίζεται έντονα, πολλοί αναρωτιούνται τι να παρακολουθήσουν τώρα που η ομάδα του Rick είπε το τελευταίο αντίο.

Ενώ ορισμένοι χαρακτήρες του TWD θα πρωταγωνιστήσουν σε επερχόμενα spin-offs του δικτύου, δεν είναι μόνο αυτές οι σχετικές με ζόμπι σειρές που θα προβληθούν το 2023. Μαζί με τον Daryl, τον Rick, τη Michonne και τον Negan θα υπάρξει μια πολυαναμενόμενη τηλεοπτική προσαρμογή ενός αγαπημένου βιντεοπαιχνιδιού, μια σειρά κινουμένων σχεδίων του Disney Channel με θέμα τα ζόμπι, καθώς και κάποιες undead εκδοχές αγαπημένων υπερηρώων της Marvel.

'The Walking Dead: Daryl Dixon'

Όταν το “The Walking Dead” έφτασε στο τέλος του, ο Daryl πέρασε δίπλα από έναν περιπατητή, καθώς έφευγε από την Αλεξάνδρεια, προς μια άγνωστη αποστολή. Όμως οι φαν της σειράς γνωρίζουν ότι αυτή δεν ήταν η τελευταία φορά που θα έβλεπαν τον αγαπημένο τους ήρωα.

Το 2023 στο AMC έρχεται το "The Walking Dead: Daryl Dixon", ένα spin-off με τον Norman Reedus στο ρόλο του Daryl, ο οποίος έχει καταλήξει στη Γαλλία σε ένα ταξίδι για να δει τι άλλο υπάρχει σε αυτόν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο.

'The Walking Dead: Dead City'

Παρά τα όσα έγιναν μεταξύ τους, τα πράγματα τελείωσαν πολιτισμένα για τη Maggie και τον Negan στο φινάλε του TWD. Η Maggie αποδέχτηκε τον Negan, τη γυναίκα του και το αγέννητο παιδί του ως μέλος της ομάδας τους, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν θα τον συγχωρούσε ποτέ για την άγρια δολοφονία του συζύγου της. Ο Negan έφυγε και δεν ξαναφάνηκε πουθενά μέχρι το τέλος του επεισοδίου.

Η εξαφάνιση του Negan και η δήλωση της Maggie ότι ήρθε η ώρα να δουν τι άλλο υπάρχει εκεί έξω φαίνεται να είναι η αφετηρία του spin-off τους "The Walking Dead: Dead City". Στη νέα σειρά που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2023, η Maggie και ο Negan θα συναντηθούν ξανά, αυτή τη φορά σε μια απέθαντη Νέα Υόρκη.

'Rick And Michonne'

Όταν ο Andrew Lincoln και η Danai Gurira αποχώρησαν από το TWD, κανείς δεν περίμενε ότι οι χαρακτήρες τους, ο Rick και η Michonne, θα εμφανίζονταν στο φινάλε της σειράς. Το τέλος του επεισοδίου λειτουργεί ως teaser για την επερχόμενη μίνι σειρά του ζεύγους που οι fans ονομάζουν "Rick and Michonne".

Ο Lincoln και η Gurira θα επαναλάβουν τους ρόλους τους σε μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων που θα ρίξει φως στις διαδρομές τους μετά το TWD και στο τι ακριβώς συνέβη στον Rick όταν τον πήραν με ένα ελικόπτερο σε εκείνο το αξέχαστο επεισόδιο της 9ης σεζόν.

'The Last Of Us'

Η μεταφορά γνωστών βιντεοπαιχνιδιών στη μικρή ή μεγάλη οθόνη έχει γίνει μια συνηθισμένη τάση, και μετά τη μεγάλη επιτυχία του “The Last of Us” της Naughty Dog το 2013, γεννήθηκε η ιδέα οι χαρακτήρες να μεταφερθούν στην οθόνη. Μετά από δύο ακυρωμένα σχέδια για ταινία, η Ellie και ο Joel θα βρεθούν επιτέλους στις οθόνες όλων μας με τη μορφή σειράς.

Το “The Last of Us” θα προβληθεί στο HBO τον Ιανουάριο του 2023, με πρωταγωνιστές τους Pedro Pascal και Bella Ramsey ως το δίδυμο πατέρα-κόρης που μάχεται τα ζόμπι και θα αφηγηθεί την ιστορία τους από το βιντεοπαιχνίδι, ενώ οι αρχικοί ηθοποιοί που έκαναν τις φωνές του Joel και της Ellie στο παιχνίδι -Τroy Baker και Ashley Johnson- θα εμφανιστούν στη σειρά σε άγνωστους ρόλους.

'Marvel Zombies'

Οι περιπατητές του “The Walking Dead” δεν είναι τα μόνα ζόμπι που έχει δημιουργήσει ο συγγραφέας κόμικς Robert Kirkman. Το 2005, ο Κέρκμαν συνεργάστηκε με τη Marvel για μια περιορισμένη σειρά πέντε τεύχων με τίτλο Marvel Zombies, η οποία έδωσε μια απέθαντη εκδοχή στο σύμπαν του MCU.

Η σειρά κινουμένων σχεδίων Marvel Zombies που θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ θα είναι η συνέχεια του επεισοδίου "What If...? Zombies!;". Με πρωταγωνιστές τις ζόμπι εκδοχές αγαπημένων ηρώων, όπως ο Captain America, ο Hawkeye, η Wanda, η Captain Marvel και αρκετοί άλλοι, καθώς θα ψάχνουν στο MCU για μια θεραπεία.

'The Bequeathed'

Μετά την επιτυχία του νοτιοκορεατικού θρίλερ ζόμπι “Train to Busan” του Yeon Sang-ho, ο δημιουργός μεταφέρει την αγάπη του για τα ζόμπι στο Netflix με το επερχόμενο K-drama “The Bequeathed”. Η ηθοποιός Kim Hyun Joo θα πρωταγωνιστήσει στη σειρά, αφού προηγουμένως είχε συνεργαστεί με τον Sang-ho στη σειρά του “Hellbound”.

Αν και λίγα είναι γνωστά για την πλοκή της σειράς που είχε προηγουμένως τον τίτλο “Family Gravesite”, το “The Bequeathed” πρόκειται να κυκλοφορήσει στο Netflix το 2023 και θα ακολουθήσει τους χωρικούς που αρχίζουν απροσδόκητα να μετατρέπονται σε ζόμπι, όταν μια γυναίκα κληρονομεί έναν… τάφο.

Fear The Walking Dead' Season 8

Από όλα τα spin-offs του TWD στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, το “Fear the Walking Dead” είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία με επτά σεζόν στο AMC. Και με την απροσδόκητη επιστροφή της Kim Dickens στο φινάλε της 7ης σεζόν ως η υποτιθέμενη νεκρή Madison Clark, οι θαυμαστές περιμένουν με αγωνία τα νέα για την 8η σεζόν.

Αν και η 8η σεζόν δεν έχει επιβεβαιωμένη ημερομηνία πρεμιέρας, γυρίστηκε το καλοκαίρι του 2022 και αναμένεται να ρίξει φως στο πού βρισκόταν η Madison, στην επικείμενη κατάρριψη του Victor και σε περισσότερες λεπτομέρειες από την πορεία του Lennie James ως OG Morgan του TWD, όταν η νέα σεζόν θα έρθει στο AMC, το 2023.

'Tales of The Walking Dead' Season 2

Το καλοκαίρι του 2022, το σύμπαν του TWC υποδέχτηκε την πρώτη του σειρά ανθολογίας με το “Tales of The Walking Dead”. Αυτή η σειρά έξι επεισοδίων αποτελούνταν από αυτόνομες ιστορίες με πρωταγωνιστές διάφορους χαρακτήρες, τόσο νέους όσο και παλιούς ήρωες του franchise.

Ενώ οι οπαδοί περιμένουν ακόμα την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης, δεν υπάρχει γνωστή ημερομηνία για την πρεμιέρα της 2ης σεζόν. Ενώ στην πρώτη σεζόν εμφανίστηκαν οι Terry Crews, Parker Posey και η Samantha Morton, θεωρείται δεδομένο ότι η νέα σεζόν της ανθολογίας θα έχει ένα διαφορετικό καστ χαρακτήρων, με νέες ιστορίες.

'Zombies: The Re-Animated Series'

Όπως το “High School Musical” και το “Descendants”, έτσι και το franchise “Zombies” κατέκτησε το Disney Channel με την πρεμιέρα του πρώτου DCOM, το 2018. Από το ντεμπούτο του στο Disney Channel, το “Zombies” είχε δύο συνέχειες και μια σειρά κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.

Το επόμενο μέρος του franchise θα είναι το “Zombies: The Re-Animated Series”, μια σειρά κινουμένων σχεδίων που θα προβληθεί στο Disney+ το 2023, όπου οι πρωταγωνιστές Meg Donnelly, Milo Manheim, Kylee Russell και Chandler Kinney θα εκφράσουν τις κινούμενες εκδοχές των δημοφιλών χαρακτήρων Addison, Zed, Eliza και Willa, καθώς θα περιηγούνται στο λύκειο ανάμεσα σε όλα τα τέρατα.

'Black Summer' Season 3

Το “Black Summer” έκανε πρεμιέρα στο Netflix το 2019 και αργότερα άφησε τους θαυμαστές του ξεκρέμαστους όσον αφορά τη 2η σεζόν λόγω των περιορισμών του COVID-19. Η 2η σεζόν έκανε πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2021, αφήνοντας τους πάντες να περιμένουν με αγωνία τα νέα για την 3η σεζόν.

Ενώ η 3η σεζόν δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί επίσημα, οι οπαδοί εικάζουν ότι αναμένεται το 2023 και θα συνεχίσει ακριβώς από εκεί που σταμάτησε η 2η σεζόν, όταν η Sun ήταν η μόνη που κατάφερε να επιβιβαστεί σε ένα αεροπλάνο για να σωθεί και να αποκαλύψει πού ακριβώς κατευθύνεται αυτό το αεροπλάνο. Ίσως η κορυφαία σειρά όλων την τελευταία τριετία. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos