To 101 των Depeche Mode για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Δημοσίευση: 2 Ιουλίου 2022, 13:10
Συντάκτης:

Απόψε θα γραφτεί ιστορία στην Τεχνόπολη.

<a href="/festival-nyhtes-premieras/13o-athens-open-air-film-festival-oles-oi-tainies-poy-tha-provlithoyn">13ο Athens Open Air Film Festival: Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ13ο Athens Open Air Film Festival: Όλες οι ταινίες που θα προβληθούν

Το Athens Open Air Film Festival τιμά τον πρόωρο χαμό του Αντι Φλέτσερ και τιμά τον ίδιο και τους αξεπέραστους Depeche Mode, με την προβολή του θρυλικού μουσικού ντοκιμαντέρ «101».

Ένα ντοκιμαντέρ που όλοι εμείς οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες φανατικοί οπαδοί των Depeche έχουμε δει και ξαναδεί σε βιντεοκασέτα, dvd, bluray, παντού, αλλά ποτέ σε μεγάλο πανί και απόψε θα στηθεί ένα μεγάλο πάρτι.

Συνασθηματικά φορτισμένο μεν, με την απώλεια ενός εκ των ιδρυτικων μελών της μπάντας-φαινόμενο μόλις σε ηλικία 60 χρονών, αλλά μμια ευκαιρία να μεθύσουμε ξανά με τραγούδια ορόσημο που σημάδεψαν στιγμές της ζωής μας, σε μια αξέχαστη συναυλία που κινηματογράφησε Ντ. Α. Πενεμπέικερ, ένα ορόσημο οπτικοακουστικής καύλας στο Rose Bowl της Πασαντίνα των ΗΠΑ, στην 101η και τελευταία live εμφάνιση των Depeche στην μυθική «Music For The Masses Tour» που ξεκίνησε στις 22/10/1987 στην Μαδρίτη, δυστυχώς δεν είδαμε ποτέ live στην Ελλάδα και κατέληξε στο Rose Bowl στις 18/6/1988.

Μια καθηλωτική performance από τον David Gahan και την υπόλοιπη μπάντα, μια μοναδική ευκαιρία για τους φανς να δώσουν και να πάρουν ηλεκτρική ενέργεια, μελωδίες και ρεφρέν που γίνονται συνθήματα σε περισσότερα από 60.000 ζευγάρια χείλη, μια θάλασσα από χέρια υψωμένα σε ελεγχόμενη ταλάντωση, κλείσιμο με το «Never Let Me Down», μια στιγμή προς την αιωνιότητα.

Προβολή αφιερωμένη στον Άντι Φλέτσερ σε συνεργασία με τους HYSTERIKA, το επίσημο fan club των Depeche Mode στην Ελλάδα - Θα προηγηθεί DJ set από τον Γιώργο Γερανιό και τον Μάρκο Φράγκο

Σκηνοθεσία: Ντ. Α. Πενεμπέικερ, Ντέιβιντ Ντόκινς, Κρις Χέγκεντους | Διάρκεια: 120’ | Έτος παραγωγής: 1989

Σάββατο 2 Ιουλίου | 22:00

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων | Πειραιώς 100, Γκάζι - Είσοδος από οδό Ιάκχου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos