Η Σίντνεϊ Σουίνεϊ έχει πάρει φόρα και αποτελεί σταδιακά ένα μετρήσιμο μέγεθος στο Χόλιγουντ.

Και πολύ χαιρόμαστε γι’αυτό, την υποστηρίζουμε μετά τον πρώτο κύκλο του White Lotus και στην συνέχεια το Euphoria και θεωρούμε ότι έχει μέλλον.

Μας δικαίωσε καταρχήν με το Reality όπυ ήταν εξαιρετική και θα ακολουθήσουν το Madame Web της Marvel με την Ντακότα Τζόνσον, το Echo Valley με την Τζουλιάν Μουρ και το remake του Barbarella.

Σε όλα αυτά ήρθε να προστεθεί και μια rom-com που ευτυχώς δεν είναι τόσο ζαχαρωτή ώστε να μην αντέχεται, αν και φυικά σε πολλά σημεία θυμίζει παλαιότερα φιλμ του είδους με το πρωταγωνιστικό ζευγάρι που δεν καταλαβαίνει ότι ο ένας είναι ερωτευμένος με τον άλλον, μέχρι κάποια στιγμή προς το τέλος. 

Σε σκηνοθεσία του Γουίλ Γκλακ (Easy A, Friends with benefits), το «Anyone but You» χαρακτηρίζεται ως ένα πιο χαλαρό και εκσυγχρονισμένο «Much Ado About Nothing» του Σαίξπηρ. «Όταν δύο εχθροί στο κολέγιο συναντιούνται ξανά χρόνια μετά την αποφοίτησή τους για έναν γάμο στην Αυστραλία, προσποιούνται ότι είναι ζευγάρι για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους. Στην συνέχεια όμως ερωτεύονται πραγματικά», αναφέρει η επίσημη σύνοψη.

«Ας πούμε σε όλους ότι είμαστε μαζί», λέει η Σουίνεϊ στον συμπρωταγωνιστή της, Γκλεν Πάουελ (Top Gun: Maverick), «δεν υπάρχει περίπτωση να πείσουμε κανέναν ότι πραγματικά συμπαθούμε ο ένας τον άλλον».

Ναι, καλά.

Η Σουίνεϊ όπως προαναφέραμε έχει μέλλον και εδώ κινείται άνετα (και είναι τρελό eye candy), το ταινιάκι ηενικά έχει ορισμένες έξυπνες ιδέες πάνω στις οποίες προσπαθεί να διαφοροποιηθεί, δεν το πολυκαταφέρνει συνολικά με καρικατούρες δεύτερους χαρακτήρες, καρτποσταλικό backround και προβλεπέ υποπλοκές, αλλά οι λάτρεις του είδους που έχουν ανάγκη μια αντίστοιχη αισθηματική κομεντί για να "σβήσουν", δεν θα απογοητευτούν εδώ, χωρίς πάντως να ενθουσιαστούν. 

Πρώτη δημοσίευση: 8 Φεβ. 2024, 02:36
Ενημέρωση: 15 Φεβ. 2024, 03:22
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Anyone but you (Λατρεύω να σε μισώ)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
103
Εταιρία διανομής: 
Release: 
8 Φεβρουαρίου 2024

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos