This is the end

‘Εξι φίλοι παγιδεύονται στο σπίτι καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. O κόσμος γύρω τους καταρρέει, οι προμήθειες τους λιγοστεύουν και ο εκνευρισμός από την ασφυκτική συμβίωση γίνεται όλο και πιο έντονος. Η φιλία τους δοκιμάζεται, όταν τελικά αποφασίζουν να εγκαταλείψουν το σπίτι και να τα βγάλουν πέρα με το τέλος του κόσμου.

Xαβαλές ή θάνατος! 

Aπό το πρώτο τρέιλερ υπήρχε η βεβαιότητα και έτσι συνέβη: Το "This is the end" είναι πολύ απλά, η κωμωδία της χρονιάς. Η dream team των νέων σύγχρονων κωμικών Αμερικανών σταρ υποδύονται τους εαυτούς τους σε αυτή την ξέφρενη αλληγορική post apocalyptic εσχατολογική κωμωδία και πολύ απλά "κόβουν κώλους".

Αυτοεκτίθενται συνεχώς σε μια διεστραμμένη, αθυρόστομη (πολλές φορές σκατο/σπερματολογική...), αποκαλυπτική, αυτοαναφορικά σαρκαστική και δαιμονισμένα έξυπνη και καλογραμμένη σάτιρα, που παίζει non stop με τις κλισέ φήμες που υπάρχουν για τον κάθε έναν από αυτούς και τους παρουσιάζει να συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που όλοι υποθέτουν ότι ισχύει εκτός πλατό, αλλά in a twisted manner...

Ένα φιλμ, φρέσκο, ξεκαρδιστικό, ακραία αυτοσαρκαστικό που οδηγεί το χιούμορ των Hangover και Ted σε αναπάντεχα ευφυή ειρωνικά ύψη, αυτό του "Pineapple Express" σε... sequel, ενώ με ασύλληπτες cameo εμφανίσεις, home made σκηνοθετική χαλαρότητα, επιτυχημένες σινεφιλικές αναφορές, πικρόχολη αθυροστομία, χτίζουν ένα απόλυτο feel good κλίμα με ανόθευτη πλάκα, κέφι-φρεσκαδούρα, δυο-τρεις μπάφους και χαβαλέ ή θάνατο!

Joker

Πρώτη δημοσίευση: 1 Aug 2013, 12:00
Ενημέρωση: 15 Aug 2013, 09:53
Τίτλος:
This is the end (This is the end)
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
107
Εταιρία διανομής: 
Release: 
1 Αυγούστου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos