Πανικός στο Comic-Con με "Hateful Eight"

Δημοσίευση: 12 Ιουλίου 2015, 15:32
Συντάκτης:

Δεν θα... ανακαλύψουμε και τον τροχό αν σας γράφαμε πως το πάνελ για το «Hateful Eight» του Κουέντιν Ταραντίνο, ήταν μεταξύ αυτών που ξεχώρισαν με διαφορά στα πλαίσια του Φεστιβάλ Comic-Con στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Καταρχήν, έκρυβε ειδήσεις και η πρώτη από αυτές δεν αφορούσε το συγκεκριμένο φιλμ...

Ο 52χρονος αγαπημένος δημιουργός σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο Kill Bill Vol. 3, δεν το απέκλεισε καθόλου και μάλιστα επί της ουσίας το προανήγγειλε! «Θα δούμε προσεχώς. Η Ούμα (Θέρμαν) θέλει πολύ να το κάνουμε και το συζητάμε πολύ συχνά...». Περιττό να αναφέρουμε ότι το κοινό από κάτω παραληρούσε.

Επίσης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να σκηνοθετήσει (και φυσικά να γράψει) πιθανή τηλεοπτική σειρά, χωρίς ωστόσο να αφήνει πολλά περιθώρια για άμεση εμπλοκή του με την μικρή οθόνη: «Σας υπενθυμίζω την απέχθειά μου για την ψηφιακή μορφή του φιλμ. Οι ταινίες που γυρίζονται με αυτόν τον τρόπο, μου θυμίζουν σειρές του ΗΒΟ που έχουν προσαρμοστεί άγαρμπα στην μεγάλη οθόνη. Οπότε, αν αυτό είναι όντως το μέλλον, τότε προτιμώ να γυρίσω κατευθείαν μια τηλεοπτική σειρά... Αφήστε που θα μπορώ να αναπτύξω και πολύ καλύτερα τα σενάριά μου, χωρίς περιορισμούς που προκύπτουν από την χρονική διάρκεια ενός μεγάλου μήκους φιλμ.

Πριν την έναρξη των ερωταπαντήσεων με το πάνελ, προβλήθηκε ένα 7λεπτο τρέιλερ του «Hateful Eight» γυρισμένο σε 70mm που ενθουσίασε το κοινό και τα ξένα ΜΜΕ. Για λόγους copyright της διοργάνωσης, δεν το έχουμε ακόμη, αλλά πολύ σύντομα θα ανέβει και θα επανέλθουμε.

Αυτό που διαθέτουμε είναι ένα ημίωρο cut της συνέντευξης, το οποίο και σας παραθέτουμε:

Παρόντες ήταν οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές του πολυαναμενόμενου φιλμ του Τάρα (εκτός του Σάμουελ Τζάκσον): Κερτ Ράσελ (με αξεπέραστη μουστάκα), Τζένιφερ Τζέισον Λι, Τιμ Ροθ, Μάικ Μάντσεν, Μπρους Ντερν, Ντέμιαν Μπισίρ, Ουόλτον Γκόγκινς κάθησαν στο πάνελ και απάντησαν σε ερωτήσεις.

Τέλος, ο Κουέντιν Ταραντίνο επιβεβαίωσε ότι το σάουντρακ της ταινίας θα επιμεληθεί ο Ένιο Μορικόνε, ο οποίος θα συνθέσει μουσική για γουέστερν για πρώτη φορά μετά από 40 χρόνια! Ό,τι καλύτερο! Τρώμε τα νύχια μας από ανυπομονησία για τον Δεκέμβριο.

Περισσότερα για την ταινία, εδώ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos