Χίλαρι Κλίντον και Στίβεν Σπίλμπεργκ σε τηλεοπτικό δράμα

Δημοσίευση: 3 Aug 2018, 15:47
Συντάκτης:

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Χίλαρι Κλίντον, η οποία διεκδίκησε την προεδρία των ΗΠΑ το 2016, θα συνεργαστεί με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ, για να ένα νέο τηλεοπτικό δράμα.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η πολιτικός συμμετέχει στη μεταφορά στην τηλεόραση του βιβλίου της Ελέιν Βάις «The Woman's Hour: The Great Fight To Win The Vote» (Η Ώρα της Γυναίκας: η Μεγάλη Μάχη για να κερδηθεί η ψήφος).

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Μάρτιο και επικεντρώνεται στις ακτιβίστριες για τα πολιτικά δικαιώματα και τις σουφραζέτες που αγωνίστηκαν για το δικαίωμα ψήφου των γυναικών στις ΗΠΑ.

Την τηλεοπτική προσαρμογή ανέλαβε η Amblin του Στίβεν Σπίλμπεργκ, η οποία σχεδιάζει να μεταφέρει την ιστορία είτε σε τηλεοπτική ταινία είτε σε σειρά περιορισμένων επεισοδίων που θα προβληθεί από τηλεοπτικό δίκτυο ή πλατφόρμα συνεχούς ροής.

«Στην καρδιά της δημοκρατίας βρίσκεται η κάλπη και το αξέχαστο βιβλίο της Ελέιν Βάις μιλάει για την ιστορία των γυναικών που πρωτοστάτησαν οι οποίες - αντιμέτωπες με μεγάλη οικονομική, φυλετική και πολιτική αντιπολίτευση - αγωνίστηκαν και κέρδισαν το δικαίωμα των ψήφου των γυναικών στην Αμερική» ανέφερε σε δήλωσή της η Χίλαρι Κλίντον.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos