Mαριόν Κοτιγιάρ & Μάικλ Φασμπέντερ στο "Μacbeth" - Πρώτα clip

Δημοσίευση: 21 Aug 2013, 21:27
Συντάκτης:

O Tζάστιν Κούρτζελ που τόσο μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε κοινό και (ειδικά σε) κριτικούς με το προ διετίας συμπαθές "Snowtown", δουλεύει ήδη δύο "μεγάλα" φιλμ.

Αρχικά το θρίλερ "Our kind of traitor" με τους Μαντς Μίκελσεν, Ράιφ Φάινς και Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, αλλά και την δική του εκδοχή στον "Μάκβεθ" του Σέξπιρ, του αιμοδιψή επίδοξου βασιλιά της Σκωτίας.

Μάλιστα, ενώ τον Μάικλ Φασμπέντερ (που θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο) θα "συνόδευε" αρχικά σαν συμπρωταγωνίστρια (και Lady Macbeth) η Νάταλι Πόρτμαν, από τη στιγμή που τα γυρίσματα μεταφέρθηκαν για τον Ιανουάριο του 2014, τέθηκε εκτός πρότζεκτ λόγω γεμάτου προγράμματος.

Η αντικαταστάτρια βρέθηκε και μας εξιτάρει από τώρα το δίδυμο. Ο λόγος για την Μαριόν Κοτιγιάρ! Mε την 38χρονη κουκλάρα Παριζιάνα να έχει ολοκληρώσει τα "Blood Ties" & "Immigrant" και να πρωταγωνιστεί αυτόν τον καιρό στη νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, "Two days, one night".

Α.Κ.

Update 19/4/14: Στην δημοσιότητα δόθηκαν δύο νέες φωτό από το φιλμ "Μάκβεθ", με τους Μάικλ Φασμπέντερ και την Μαριόν Κοτιγιάρ στους κεντρικούς ρόλους του δολοφονικού ζευγαριού της διάσημης σεξπιρικής τραγωδίας. και κατ'ουσίαν την ιστορία του στρατηγού που δηλητηριάζεται από φιλοδοξία και αλαζονεία, σε μια πιο σύγχρονη ερμηνεία σε σχέση με την περίοδο στην οποία τοποθετείται η δράση. Η ταινία, στην οποία συμπρωταγωνιστούν οι Πάντι Κονσιντάιν, Ντέιβιντ Θιούλις, Σον Χάρις, Τζακ Ρέινορ και Ελίζαμπεθ Ντέμπικι, θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015, γυρίζεται στα σκωτσέζικα highlands και άπαντες εκτός της Κοτογιάρ μιλούν με ντόπια προφορα για μεγαλύτερη αληθοφάνεια...

Update 28/4/15: Η συμμετοχή στο διαγωνιστικό των φετινών Καννών δεν αποτέλεσε ακριβώς μεγάλη έκπληξη, δεδομένου ότι ο Τζάστιν Κουρτζέλ είχε κερδίσει το βραβείο της Εβδομάδας Κριτικής το 2011 με το "The snowtown murders" και φυσικά οι Κάννες πάντα "προσέχουν" ιδιαίτερα την εξέλιξη των "παιδιών" τους (βλ. Γιώργος Λάνθιμος π.χ.). Και φυσικά τρεις νέες φωτό προστέθηκαν στο production publicity του φιλμ...

Update 22/5/15: Δύο πολύ προσεγμένα πρώτα clip από την ταινία, δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες. Το πρώτο με τον Μάικλ Φασμπέντερ/Macbeth να ηγείται επίθεσης σε μάχη, αλά Braveheart και slow-mo καρέ, ενώ στο δεύτερο ο πρωταγωνιστής να στέφεται βασιλιάς με εξαιρετικά close ups σε όλους τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos