Η «Άλυτη» του Μίνωα Νικολακάκη στην πλατφόρμα Shudder

Δημοσίευση: 12 Φεβ. 2022, 03:09
Συντάκτης:

Ευχάριστα νέα για την «Άλυτη» του Mίνωα Νικολακάκη, μια ιδιαίτερη και σημαντική προσπάθεια ελληνικού μεταφυσικού φολκλόρ τρόμου που είδαμε στις ελληνικές αίθουσες το 2019.

Το ελληνικό θρίλερ αγοράστηκε από την αμερικανική streaming πλατφόρμα Shudder που ειδικεύεται στις ταινίες τρόμου. Μια πλατφόρμα στην οποία ενδεικτικά να αναφέρουμε έκανε πρεμιέρα η προσφάτως αποκατεστημένη «χαμένη» ταινία του Τζορτζ Ρομέρο «The amusement park», το sequel του κορεάτικου «Train to Busan», με τίτλο Peninsula, ενώ εκεί θα στριμάρει για πρώτη φορά και το νέο φιλμ του Ντάριο Αρτζέντο «Dark Glasses» που πραγματοποίησε την πρεμιέρα του χθες στο Φεστιβάλ Βερολίνου.

Σύμφωνα με την σύνοψη: Ένας γιατρός µετακοµίζει σε ένα απομακρυσμένο χωριό για να κάνει το αγροτικό του. Εκεί, ερωτεύεται µια ευπαθή κοπέλα, η οποία ζει αποµονωµένη από τους δεισιδαίμονες συγχωριανούς της, διότι πάσχει από µια σπάνια ασθένεια που καθιστά το δέρµα της σαν φλοιό δέντρου. Αποφασισμένος να την θεραπεύσει, ο γιατρός θα συνειδητοποιήσει σύντοµα ότι τα πράγµατα δεν είναι όπως φαίνονται, ιδιαίτερα όταν εκείνη του αποκαλύπτει ένα παράδοξο τρόπο για να την σώσει

Στο καστ οι Προµηθέας Αλειφερόπουλος, Αναστασία - Ραφαέλα Κονίδη, Κώστας Λάσκος, Μάνος Βακούσης, Αλέκα Τουµαζάτου.

Η άποψη του MOVE IT για την «Άλυτη» εδώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos