H Aθηνά Τσαγκάρη επιστρέφει με νέο φιλμ και πολύ ταλαντούχο καστ

Δημοσίευση: 17 Φεβ. 2024, 15:24
Συντάκτης:

Η τελευταία φορά που μας απασχόλησε κινηματογραφικά η ελληνίδα σκηνοθέτρια Αθηνά Ραχήλ Τσαγκάρη ήταν το 2015 με το Chevalier.

<a href="/nea/o-lik-mpeson-etoimazei-tainia-gia-ton-komi-drakoyla/69710">O Λικ Μπεσόν ετοιμάζει ταινία για τον Κόμη Δράκουλα</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Λικ Μπεσόν ετοιμάζει ταινία για τον Κόμη Δράκουλα

Έκτοτε έκανε κάποια μικρού μήκους και τηλεοπτικές σειρές (Trigonometry).

Επιστρέφει λοιπόν με νέα ταινία, το αγγλόφωνο Harvest και πρωταγωνιστή τον Caleb Landry Jones (Dogman, Three billboards outside Ebbing, Missouri).

Πλέον ανακοινώθηκε και το υπόλοιπο πραγματικά ταλαντούχο καστ που περιλαμβάνει τους Harry Melling (ο Dudley Dursley του Harry Potter και με εξαιρετική ερμηνεία στο πρόσφατο The pale blue eye), Frank Dillane (Fear the walking dead, The girlfriend experience), Rosy McEwen (η πρωταγωνίστρια του πολύ καλού Blue Jean) και Thalissa Teixeira (που είχε πρωταγωνιστήσει στο Trigonometry).

Το Harvest, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι ένα νέο-γουέστερν που διαδραματίζεται σε ένα χωριό σε άγνωστη χρονική στιγμή, μέχρι που κάποια στιγμή το χωριό εξαφανίζεται. Ο Landry Jones και ο Melling υποδύονται δυο παιδικούς φίλους που προσπαθούν να δουν τι συνέβη.

Το σενάριο συνυπογράφει η σκηνοθέτρια με τους Joslyn Barnes και Jim Crase. Τα γυρίσματα θα γίνουν στο Argyllshire της Σκωτίας με παραγωγούς τους Sixteen Films και Louverture Films με συμπαραγωγό την Τσαγκάρη και την Haos Film αλλά και την κυπριακή Meraki Films.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos