ΣΕΙΡΕΣ

"Blood coast" season 1: Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια?

Δημοσίευση: 31 Δεκ. 2023, 18:15
Συντάκτης:

Σύνοψη: Ομάδα σκληροτράχηλων αστυνομικών που αγνοούν οτιδήποτε έχει σχέση με κανόνες βρίσκεται στο κατόπι ενός σημαντικού κακοποιού και στη μέση  μεταξύ πολέμου συμμοριών. 
Γνώμη: Η Μασσαλία φλέγεται ξανά και ξανά σε αυτό το αστυνομικό πόνημα που προσπαθώντας να μοιάσει στον επικό ' The Shield', υστερεί δύο βασικά πράγματα: το χάρισμα και τη καρδιά.

<a href="/home-cinema-streaming/rebel-moon-part-two-scargiver/69816">Rebel Moon - Part Two: The Scargiver</a>ΣΧΕΤΙΚΑRebel Moon - Part Two: The Scargiver

Δεν αρκεί να βάζεις τους πρωταγωνιστές σου να γαβγίζουν απειλές προς δίκαιους και άδικους, χρειάζεται και λίγη ουσία.

Ναι, ο Ολιβιέ Μαρσάλ παίζει στα δάχτυλα το είδος γεμίζοντας και παλαιότερα τον κατάλογο του Netflix με ανάλογες θεματικές, όμως ο φρενήρης ρυθμός σε συνδυασμό με κάποια όμορφα πλάνα δεν αρκούν να σώσουν μια ταινία, πόσο μάλλον μια σειρά 6 επεισοδίων  όπου όλα είναι copy paste χωρίς λόγο ύπαρξης.

Το έχουμε εμπεδώσει: στα σοκάκια εκεί πέρα δεν μπορείς να πας ούτε στο περίπτερο για τσίχλες γιατί θα μπλέξεις, ενώ όλοι έχουν το ακαταλογιστο δέρνοντας και πυροβολοντας τους πάντες. Από κει και έπειτα όμως;

Αφήστε που δυσκολεύονται αισθητά να πλαισιώσουν τις σεναριακές ευκολίες τους με ικανούς ηθοποιούς. Μιλάμε για στρατιές ατάλαντου γαλλικού καστ (και δεν εννοούμε τον 4ο κομπάρσο του αστυνομικού τμήματος).

Εδώ σημαντικότατο ρόλο έχει η Jeanne Goursard σαν μπατσίνα που θέλει να εκδικηθεί για το φόνο του πατέρα της νεοεισερχόμενη στην ομάδα σκληρών καριοληδων: αποτελεί ότι πιο ξύλινο έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε σειρά. Οκ, είναι κουκλάρα αλλά αυτό δε της δίνει το δικαίωμα να ξεχνάει τις ατάκες της  περιφερόμενη σαν υπνωτισμενη σε όλη τη διάρκεια της ιστορίας. 

"Που τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια", που λέει και μία ψυχή.

Ας μην πιάσουμε και τον τομέα δράσης, όπου στην αρχή υπομένεις τη κουνημένη κάμερα, έως ότου αγανακτείς αναφωνόντας "Αιντε σκοτωθείτε να τελειώνουμε!".

Όλο το βράδυ μπορούμε να γράφουμε για μειονεκτήματα του Blood Coast, προφανώς υπάρχει κόσμος που δούλεψε σκληρά για το αποτέλεσμα και έχει το σεβασμό μας. Αλλά μέχρις εκεί. Δεν προσφέρει το παραμικρό η θέαση της σειράς, ενώ όλα αυτά που θέλει να πει μια χαρά τα βλέπουμε σε 90 λεπτά, όχι σε 6 ωριαία επεισόδια...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos