Ο «Ηλίθιος κι ο Πανηλίθιος» στο Άρσεναλ-Μάντσεστερ

Δημοσίευση: 24 Νοε. 2014, 14:43

Οι Αμερικανοί ηθοποιοί Τζιμ Κάρεϊ και Τζεφ Ντάνιελς ή αλλιώς ο «Ηλίθιος και Πανηλίθιος» μπορεί να μην έχουν ιδέα από το ποδόσφαιρο, ωστόσο παρακολούθησαν τον αγώνα ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Emirates, ενώ βρίσκονταν στην Αγγλία για την προώθηση της ταινίας τους «Ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος 2».

Λίγο πριν από την έναρξη του ντέρμπι έδωσαν συνέντευξη στο Sky Sports, όπου δήλωσαν οπαδοί της Άρσεναλ την οποία δεν έχουν δει ποτέ να παίζει και ήταν φανερό ότι δεν ήξεραν καν τι είναι αυτό, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το σχήμα της μπάλας, ενώ ως αγαπημένο ποδοσφαιριστή των «Κανονιέρηδων» διάλεξαν κάποιον... ανύπαρκτο!

Προέβλεψαν για τελικό σκορ το 1-1 (τελικά ήρθε 1-2), ενώ προφανώς μη γνωρίζοντας το αγωνιστικό σύστημα του πρωταθλήματος, είπαν πως περίμεναν με αγωνία την παράταση του αγώνα που δεν θα είχε ορισμένο χρόνο διάρκειας, αλλά αντίθετα θα τελείωνε, όταν κάποιος οπαδός από την εξέδρα θα φωνάξει: «Εντάξει παιδιά, αυτό ήταν! Τελείωσε, πάμε να φύγουμε»!

Το σόου των δύο συνεχίστηκε τραγουδώντας ένα... σύνθημα που είχαν ετοιμάσει για το παιχνίδι, ενώ η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με την ερώτηση του Τζιμ Κάρεϊ για το εάν όλη αυτή την ώρα ήταν «στον αέρα».

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos