Το Χόλυγουντ ψηφίζει… Χόλυγουντ (και το Hollywood Reporter τρολάρει τον Τραμπ)

Δημοσίευση: 16 Σεπτεμβρίου 2015, 13:25

Όταν πριν από μερικές μέρες ο Μάικλ Μουρ κατά την πρεμιέρα της ταινίας του  με τίτλο“Where to invade next” στο φεστιβάλ του Τορόντο πρότεινε ουσιαστικά την Μέριλ Στριπ ως την ιδανική υποψήφιο των δημοκρατικών  για τις εκλογές του 2016 (ρίχοντας έτσι ‘γροθιά’ στην Χίλαρι Κλίντον), δημιούργησε το έδαφος για μια τεράστια συζήτηση σχετικά με τις Αμερικάνικες εκλογές, την καταλληλότητα των υποψηφίων (άουτς εδώ για τον Ντόναλντ Τραμπ) και την ισότητα των φίλων.

 Με αφορμή τα παραπάνω, το «Hollywood Reporter» βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία να τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ για την υποψηφιότητά του, διεξάγοντας ουσιαστικά μια ‘δημοσκόπηση’ εντός του φεστιβάλ του Τορόντο, απευθύνοντας σε ηθοποιούς την ερώτηση ποίος ‘σελέμπριτι’ θεωρούν ότι θα έπρεπε να κατέβει στις εκλογές για Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Σάντρα Μπούλοκ (αλήθεια, σοβαρά τώρα;), Τζέφρει Ρας, Τζος Μπρόλιν, Ματ Ντέιμον, Μπράιαν Κράνστον, Έμιλι Μπλαντ, Έλεν Πέιτζ και Τζούλιαν Μουρ απαντούν χωρίς φόβο και χωρίς πάθος.

Εσύ ποιον θα ψήφιζες; Εμείς Πολ Τζιαμάτι δαγκωτό… Αλλά θα μου πεις.. εδώ δεν ξέρουμε τι να ψηφίσουμε την Κυριακή…

 

ΥΓ: Η φωτό με τον Κλούνεϊ είναι από την ταινία "The ides of March" σκηνοθεσίας του ιδίου και ουδεμία σχέση φέρει -προς το παρόν- με τις επικείμενες Αμερικανικές εκλογές. 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos