Η ταινία για τον Μπομπ Μάρλεϊ έχει τρέιλερ

Δημοσίευση: 7 Ιουλίου 2023, 11:54

Peace. And Jammin'.

Ο Κίνγκσλεϊ Μπεν Αντίρ υποδύεται τον Μπομπ Μάρλεϊ στην επερχόμενη βιογραφική ταινία που ετοιμάζει ο Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν, τον οποίο μάθαμε από το «King Richard» που σκηνοθέτησε.

Oι πρώτες φήμες για το φιλμ είχαν ξεκινήσει από το 2018, με τον Ζίγκι Μάρλεϊ να βρίσκεται στην παραγωγή, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τον σκηνοθέτη, ο οποίος θα εστιάσει την περιόδο της κυκλοφορίας του κλασσικού άλμπουμ του Μπομπ Mάρλεϊ με τίτλο «Exodus», δουλειά που έκανε με τους The Wailers και που ηχογράφησε πριν μετακομίσει στο Λονδίνο μετά την ανεπιτυχή προσπάθεια δολοφονίας του στην Τζαμάικα.

Ο 36χρονος Μπεν Αντίρ πρόσφατα ενσάρκωσε τον ακτιβιστή Malcolm X στην ταινία «One Night in Miami» της Ρετζίνα Κινγκ, ενώ τον έχουμε δει επίσης στα τηλεοπτικά Peaky Blinders, The OA και το πρόσφατο High Fidelity.

Δύσκολη αποστολή.

Update: Το "Bob Marley: One Love" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024 και το επίσημο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα. Η Λασάνα Λιντς (No time to die) θα υποδυθεί την σύζυγό του Ρίτα Μάρλεϊ (που είναι και παραγωγός μαζί με τον Ζίγκι Μάρλεϊ) και ο Τζέιμς Νόρτον τον μουσικό παραγωγό Κρις Μπλάκγουελ. 

"Η ρέγκε είναι μουσική για τους άνθρωπους. Τους φέρνει κοντά".

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos