"Beekeper": Ο μελισσοκόμος Τζέισον Στέθαμ ρίχνει ξύλο

Δημοσίευση: 7 Οκτ. 2023, 17:03

O Tζέισον Στέθαμ πέρασε μια κινηματογραφική τριετία με Meg, Fast, Operation Fortune κάπως πιο "κυριλέ" για τα γούστα μας και με βάση στα όσα μας είχε συνηθίσει μέχρι τώρα, έκανε και τον χαβαλέ του με το 4ο Expendables και τώρα επιστρέφει στον ρόλο του μοναχικού τύπου που δεν πρέπει να τον εκνευρίεις γιατί θα σε σαπίσει στο ξύλο. 

<a href="/tainies/beekeper/69268">The beekeper</a>ΣΧΕΤΙΚΑThe beekeper

Στο "Beekeper" που σκηνοθετεί ο ικανός στο είδος Ντέιβιντ Άγερ των Suixide Squad, Fury, End of watch, υποδύεται έναν μελισσοκόμο (χαχαχ) που όταν μια εγκληματική οικονομική οργάνωση (της οποίας ηγείται ο Τζέρεμι Άιρονς) εξαπατά μια καλή του φίλη και αυτή αυτοκτονεί όταν κατάλαβε ότι έχασε όλα τα χρήματά της.

Ο Στέθαμ θα εκδικηθεί και όπως μπορούμε να καταλάβουμε από το υπερβίαιο τρέιλερ θα σκορπίσει τον τρόμο με κλωτσομπουνίδια, πυροβολισμούς και μαχαιρώματα σε ιδιωτικούς στρατούς ασφάλειες, ειδικές δυνάμεις και γενικά όποιον βρεθεί στο διάβα του. Και καλά θα τους κάνει γιατί το άξιζαν το ξύλο που θα φάνε. 

Στο σενάριο ο Κουρτ Γουίμερ των Salt, Total Recall, Law abiding citizen και του πρόσφατου Expendables, στο καστ επίσης Τζος Χάτσερσον, Μίνι Ντράιβερ.

Στις ελληνικές αίθουσες αναμένεται 11 Ιανουαρίου 2024 από την Film Group.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos