O Σαμ Μέντες ετοιμάζει 4 ταινίες για τους Beatles

Published: 3 Mar 2024, 16:45
Συντάκτης:

Πριν δύο χρόνια ο Πίτερ Τζάκσον επανέφερε για λίγο τη Beatlemania στη μόδα με το 6ωρο ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων «The Beatles: Get Back» στο Disney Plus, έρχεται ένας άλλος διάσημος δημιουργός να δώσει συνέχεια.

<a href="/en/nea/o-sam-mentes-kai-o-armanto-ianoytsi-etoimazoyn-seira-gia-ivo/68581">O Σαμ Μέντες και ο Αρμάντο Ιανούτσι ετοιμάζουν σειρά για το ΗΒΟ</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Σαμ Μέντες και ο Αρμάντο Ιανούτσι ετοιμάζουν σειρά για το ΗΒΟ

Ο Σαμ Μέντες θα συνεργαστεί με τη Sony και την Apple TV και θα σκηοθετήσει 4 (!) ταινίες για τη δράση της κορυφαίας ποπ μπάντας του πλανήτη από την αρχή μέχρι το τέλος τους, ειδωμένες η κάθε μία από την προσωπική οπτική του ενός από τα 4 μέλη του θρυλικού συγκροτήματος, τον Τζον Λένον, τον Πολ ΜακΚάρτνεϊ, τον Τζορτζ Χάρις και τον Ρίνγκο Σταρ.

Τόσο οι δύο εν ζωή (ΜακΚάρτνεϊ & Σταρ) αλλά και οι οικογένειες των Λένον & Χάρισον έχουν δώσει την συγκατάθεση και την «ευλογία» τους (αυτό ίσως να μην είναι και τόσο ελπιδοφόρο για να μην οδηγηθούμε σε αγιογραφίες...), ενώ τα ονόματα των πρωταγωνιστών δεν έχουν γίνει γνωστά.

Το αρχικό πλάνο μιλά για να ξεκινήσουν να προβάλλονται στις αίθουσες αρχές του 2027, με ποια σειρά παραμένει φυσικά άγνωστο.

«Είναι τιμή μου να διηγηθώ την ιστορία της μεγαλύτερης ροκ μπάντας του πλανήτη και ενθουσιασμένος στην προοπτική να παρασύρω το κοινό σε ένα μεγάλο κινηματογραφικό μουσικό ταξίδι», ήταν η δήλωση ταπό τον δημιουργό των 1917, Skyall & Spectre/ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos