Τομ Κρουζ και Σκάρλετ Γιόχανσον δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό

Published: 29 Apr 2024, 18:26
Συντάκτης:

Ο Κρίστοφερ Μακουάρι και ο Τομ Κρουζ φαίνεται ότι έχουν κάτι νέο στα σκαριά που δεν φέρει τον τίτλο “Mission: Impossible”! Ο Αμερικανός σκηνοθέτης, σεναριογράφος και παραγωγός, που έχει δουλέψει με τον Κρουζ πολλάκις, άφησε πρόσφατα να εννοηθεί, μιλώντας στο podcast “Light the Fuse”, ότι το “Mission Impossible: Dead Reckoning” (2023) και η επόμενη ταινία της σειράς που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2025, δεν θα είναι οι μοναδικές συνεργασίες τους.

<a href="/en/multimedia-video-clip/o-tzonathan-gkleizer-kadrarei-xana-tin-skarlet-giohanson/69711">Ο Τζόναθαν Γκλέιζερ καδράρει ξανά την Σκάρλετ Γιόχανσον</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟ Τζόναθαν Γκλέιζερ καδράρει ξανά την Σκάρλετ Γιόχανσον

Χωρίς να αποκαλύψει πολλά, είπε ότι το νέο τους project είναι κάτι για το οποίο συζητάνε εδώ και χρόνια με τον Κρουζ. “Είναι το είδος ταινίας που πραγματικά αγαπώ και που δεν συνηθίζει να παίζει ο Τομ. Αλλά θα έχει μέσα όλα όσα μάθαμε στα χρόνια της συνεργασίας μας, δηλαδή το πώς να κάνουμε ταινίες που έχουν περισσότερο να κάνουν με το συναίσθημα και τις πραγματικές, ανθρώπινες εμπειρίες”, πρόσθεσε.

Αυτό το project δεν θα είναι, βέβαια, το μόνο που έρχεται να απομακρύνει λίγο τον Αμερικανό σταρ από τις καθαρόαιμες ταινίες δράσεις που έχουν καθορίσει την τελευταία δεκαετία την καριέρα του. Άλλωστε, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι θα τον δούμε στην επόμενη ταινία του Αλεχάντρο Γκονσάλες Ινιάριτου (“Birdman”, “The Revenant”), ενώ σύμφωνα με πρόσφατες φήμες ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στο remake του “The Gauntlet”, ενός θρίλερ με τον Κλιντ Ίστγουντ που κυκλοφόρησε το 1977. Στο πλευρό του Κρουζ φημολογείται ότι θα βρίσκεται η Σκάρλετ Γιόχανσον. Οι δύο ηθοποιοί είχαν εκφράσει παλαιότερα την επιθυμία τους να συνεργαστούν και παρότι τίποτα δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα προς το παρόν, τα δικαιώματα του remake ανήκουν στην Warner Bros, με την οποία ο Κρουζ υπέγραψε συμβόλαιο τον Ιανουάριο, ενώ πολλοί θεωρούν ότι αυτή είναι η ταινία στην οποία αναφέρθηκε ο Μακουάρι.

Στο “The Gauntlet” o Ίστγουντ ερμήνευσε έναν αλκοολικό αστυνομικό που έχει ως αποστολή να μεταφέρει μία πόρνη από το Λος Άντζελες στο Φοίνιξ της Αριζόνα, ώστε αυτή να καταθέσει εναντίον της μαφίας. Σύντομα, όμως, το ταξίδι τους θα μετατραπεί σε εφιάλτη καθώς άλλοι αστυνομικοί και δικηγόροι συνωμοτούν για να τους βγάλουν από τη μέση.

Παρότι σε πρώτη ανάγνωση ο Κρουζ δεν ακούγεται ιδανικός για τον συγκεκριμένο ρόλο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να μας εκπλήξει. Το έχει κάνει άλλωστε και στο παρελθόν, με τις εμφανίσεις του σε ταινίες όπως το “Magnolia” και το “Tropic Thunder” που έχουν δείξει το εύρος του και τη δυνατότητά του να μεταμορφώνεται. Σε κάθε περίπτωση, όταν μιλάμε για έναν από τους τελευταίους μεγάλους σταρ του Χόλιγουντ, κάθε νέα του κίνηση δεν μπορεί παρά να αποτελεί γεγονός!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Suncoast

Suncoast

Θα το βρείτε: Disney+

Σύνοψη: Η 17χρονη Ντόρις έχει αφιερώσει σημαντικό μέρος της παιδικής κι εφηβικής της ηλικίας...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos